GLORIA BUZĂU, DOAR UN EGAL LA HUNEDOARA

0
261

Gloria Buzău a reușit doar o remiză, ieri, la Hunedoara, cu Corvinul, în deschiderea play-off-ului ligii secunde. Prima repriză a stat sub semnul echilibrului cu mai multe ocazii pentru Corvinul și o apărare prudentă a buzoienilor.

În partea a doua a meciului, jocul s-a mai animat hunedorenii reușind să înscrie la cinci minute de la reluare, după o greșeală a apărării Gloriei. Lupu a rămas intenționat în offside la o repunere din șase metri, i-a furat prim-planul lui Dandea și a deviat excelent către Mitran. Acesta a înscris calm, cu un lob, peste Greab. Echipa buzoiană a reacționat imediat și a egalat în minutul 72, prin Akhmatov. Abia intrat pe teren, cecenul a prins un șut de excepție, de la aproape 30 de metri, după ce-l driblase pe Neacșa. Gloria putea chiar câștiga partida, însă Chică Roșă, Rădulescu și Dumitru au ratat, pe rând, ocaziile avute din ultimele 20 de minute.

Gloria Buzău a acumulat 35 de puncte, cu două mai multe decât Mioveni și așteaptă partida din weekend, dintre echipa argeșeană și Unirea Slobozia. O victorie a jucătorilor lui Mihalcea ar menține această diferență, mărind șansele buzoienilor în cursa pentru promovarea directă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

61 + = 64