DEBUT DE FOC, ÎN PLAY-OFF, PENTRU GLORIA BUZĂU

0
385

Debut de foc pentru Gloria, în play-off. Marți, la sediul Federației Române de Fotbal a fost stabilit ţintarul pentru jocurile din play-off. Partidele se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formaţie. Astfel, fotbaliştii echipei Gloria Buzău vor juca primul meci pe 30 martie, în deplasare. Buzoienii vor evolua, în prima etapă, pe terenul celor de la Corvinul Hunedoara, urmând ca în etapa a II-a să joace tot “afară”, la Mioveni, pe 2 aprilie. Pe 10 aprilie, în cadrul celei de-a treia etape, vine la Buzău liderul grupei CSC Șelimbăr.

În runda a patra, programată pe 13 aprilie, buzoienii vor merge la Slobozia, iar al cincilea meci se va juca pe stadionul din Crâng, contra celor de la Csikszereda.

Dintre cele şase echipe din play-off, numai patru au drept de promovare, printre care şi Gloria Buzău. În aceste condiţii, buzoienii sunt siguri măcar de disputarea unei duble de baraj pentru a ajunge în Liga I. La finalul play-off-ului, două echipe vor promova direct în Liga 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 86 = 95