REZULTAT DEZAMĂGITOR PENTRU GLORIA BUZĂU

0
327

Rezultat dezamăgitor pentru Gloria Buzău, la Reșița. Chiar dacă i-ar fi fost util chiar și un rezultat de egalitate, trupa din Crâng a evoluat sub așteptări și a pierdut clar, cu 2-0.

Reșițenii s-au instalat încă din start la conducerea meciului și au deschis scorul repede, în urma unui corner la care Greab a ieșit greșit, iar Elton da Silva a reluat nestingherit în poartă.

Nici după deschiderea scorului, buzoienii nu au reușit să dea o replică solidă. Bănățenii au câștigat aproape toate duelurile, au presat și au speculat toate greșelile Gloriei. Pe acest fond, tot Reșița a reușit să înscrie, în minutul 22, după un penalty acordat ușor și transformat de Drăghiceanu. Gloria nu s-a dezmeticit, iar până la pauză nu a reușit să amenințe poarta adversă.

În cea de-a doua parte a meciului, la adăpostul celor două goluri, bănățenii au cedat, treptat, inițiativa, însă jocul echipei buzoiene a lăsat de dorit. Abia cu 5 minute înainte de final, Gloria a avut o mare ocazie, dar șutul lui Prejmerean, dintr-o lovitură liberă de la 16 metri, a fost respins de portarul reșițenilor.

În urma acestui rezultat, Gloria Buzău a rămas cu 31 de puncte, iar situația se complică din nou în clasament. Ca să fie sigură de calificarea în play-off, echipa din Crâng  trebuie să câștige etapa viitoare, pe propriul teren, cu Pandurii Tg. Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =