INCIDENT ȘOCANT ÎN BISERICĂ. UN DASCĂL A FOST ÎNJUNGHIAT DE UN ENORIAȘ

0
334
Foto cu caracter ilustrativ

Incident șocant, ieri, în județul Buzău. Un dascăl de 38 de ani a fost înjunghiat în timpul slujbei de duminică dimineață, în biserica din satul Dăscălești, comuna Puiești. Enoriașii au asistat neputincioși la scena de groază care s-a produs în lăcașul de cult. Ei au văzut cum un consătean de 62 de ani l-a atacat cu un cuțit pe dascălul parohiei. Potrivit martorilor, atacatorul, aflat în biserică, ar fi perturbat slujba, iar dascălul l-a invitat să părăsească incinta. În acel moment, bărbatul de 62 de ani a scos un cuţit sau un briceag şi l-ar fi înjunghiat pe dascăl. La scurt timp după incident, atacatorul a fost prins de către polițiști la locuința sa. Cu greu jandarmii și polițiștii au reușit să-l încătușeze pe bărbat, acesta aruncând cu pietre în oamenii legii pentru a-i ține la distanță.

În urma atacului sângeros, dascălul a intrat în șoc hemoragic, deoarece cuțitul i-a atins un plămân. El a fost mai întâi transportat la Spitalul din Râmnicu Sărat, apoi, după stabilizare, a fost mutat la Spitalul Județean de Urgență din Buzău. Ulterior, medicii buzoieni au decis să-l trimită la Spitalul Militar din Capitală.

Și agresorul a fost dus la Spitalul din Râmnicu Sărat, deoarece este suspectat că suferă de o afecțiune psihică. El a fost internat la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, unde va fi supus unei expertize medicale pentru a se afla dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptei. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru agresiune cu armă albă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

44 + = 47