HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11 – 17 MARTIE 2024

0
131

Berbec

S-ar putea să fii foarte atras de tot ce înseamnă culoare și design. De asemenea, te poți simți inspirat să începi un proiect creativ propriu. Această perioadă abundă de noi posibilități. Vei avea ocazia să faci lucruri noi și distractive. Totodată, astrele îți vor oferi șansa să vindeci anumite traume și să faci pace cu trecutul.

Taur

Contextul astrologic vine cu posibilități romantice pentru tine. Ai putea avea ocazia să începi o poveste de dragoste cu cineva din anturajul tău sau cu o persoană prezentată de un prieten. Dacă ai o relație de cuplu stabilă, s-ar putea să te simți pregătit să treci la un nou nivel. Este un moment excelent pentru planuri de viitor în doi. Totodată, poți cunoaște oameni noi și poți lega prietenii trainice. Popularitatea ta este în creștere în această perioadă.

Gemeni

Urmează o perioadă bună din punct de vedere profesional. Poți semna noi contracte sau îți poți consolida parteneriatele. Totodată, poate fi un moment bun să îți prezinți proiectele creative. Te poți face remarcat printr-o lucrare artistică. Este, de asemenea, o perioadă excelentă pentru a căuta dragostea. Farmecul tău personal nu va trece neobservat. Ai mari șanse să întâlnești pe cineva cu care să creezi o conexiune specială. Spune-le celor din jur în mod direct ce vrei de la ei.

Rac

Contextul astrologic favorizează sectorul călătoriilor. Ai putea primi o invitație să pleci într-o vacanță. Vei fi dornic de distracție și aventură. Poate fi un moment excelent să îți iei concediu și să te concentrezi pe satisfacerea propriilor tale nevoi. Totodată, vei fi mai deschis la a învăța lucruri noi. Ai putea începe să studiezi ceva nou, dar și să faci pași importanți în dezvoltarea personală. Poți profita de această energie pentru a explora noi tehnici de menținere a echilibrului interior sau metode de vindecare emoțională.

Leu

Este o perioadă în care sunt favorizate relațiile și ai putea deveni mult mai apropiat de un prieten sau de persoana iubită. De asemenea, ar putea apărea ocazia de a face o achiziție comună, cum ar fi o proprietate. Totodată, în această săptămână sunt disponibile noi oportunități financiare. Poate fi un moment excelent pentru a face o investiție. Ai putea apela la un expert pentru a te asigura că nu îți risipești banii. Dacă ai datorii de plătit, s-ar putea să poți obține un credit sau să primești ajutor din partea cuiva apropiat.

Fecioară

Săptămâna aceasta apare unul dintre cele mai bune momente din an să începi o nouă relație. Acest context astrologic amplifică conexiunile emoționale și poate transforma o poveste de dragoste într-o legătură de lungă durată. Dacă te afli deja într-o relație stabilă, Venus, planeta iubirii, poate aduce oportunități pentru a-ți îmbunătăți și armoniza viața de cuplu. Este ocazia perfectă să explorezi aspecte mai profunde ale relației tale și să construiești o legătură mai profundă și mai intimă cu partenerul tău.Fii deschis la nevoile și dorințele celuilalt.

Balanță

Contextul astrologic îți va amplifica eficiența la locul de muncă. S-ar putea să ai un coleg nou, pe care va trebui să îl instruiești o perioadă. Este posibil să vă înțelegeți foarte bine și relația voastră să evolueze către o prietenie strânsă. De asemenea, în această perioadă s-ar putea să fii foarte concentrat să îți dezvolți obiceiuri mai bune. Este posibil să faci schimbări importante în ceea ce privește stilul de viață. Astrele vor susține sectorul bunăstării, iar starea ta de sănătate se poate îmbunătăți considerabil. Sunt șanse mari ca unele afecțiuni să se amelioreze.

Scorpion

Te numeri printre zodiile norocoase în dragoste în această săptămână. Cu cât socializezi mai mult și dai curs invitațiilor de a participa la evenimente, cu atât șansele de a întâlni pe cineva special cresc. Dacă ai o relație de cuplu, vei avea ocazia să te reconectezi cu persoana iubită și să luați decizia de a vă căsători sau de a deveni părinți. Astrele te îndeamnă să te distrezi și să te concentrezi mai mult pe armonizarea vieții personale. Orice altceva poate să aștepte.

Săgetător

Cu Venus în Pești s-ar putea să ai multe idei creative. Poate fi un moment excelent să începi un proiect de reamenjare sau redecorare a casei. De asemenea, poți rezolva o serie de probleme ce vizează locuința. Totodată, contextul astrologic susține îmbunătățirea relațiilor cu membri familiei. Ar putea fi o oportunitate excelentă să mergi în vizită la rude sau să organizezi o întâlnire cu cei dragi la tine acasă. S-ar putea să fie un eveniment important în familie, cum ar fi o nuntă, o aniversare sau nașterea unui copil.

Capricorn

Tranzitului lui Venus prin zodia Pești vine cu o energie plină de creativitate și te susține să înveți lucruri noi. Este o perioadă favorabilă pentru activități sociale și pentru a întâlni oameni noi care îți pot aduce inspirație și bucurie în viață. Va fi foarte bine aspectat și sectorul comunicării. Toate privirile vor fi îndreptate spre tine, iar mesajele și ideile tale vor fi foarte bine primite. Ai șansa să atragi atenția într-un mod pozitiv prin felul în care te exprimi. Te poți distra pe cinste în această săptămână și îți poți face prieteni noi.

 

Vărsător

Este momentul potrivit să îți pui în valoare abilitățile și să te concentrezi pe câștigurile suplimentare. Ai șanse mari să obții o creștere salarială sau să găsești un loc de muncă mai bine plătit, deoarece această energie amplifică norocul tău în negocieri. De asemenea, acest context astrologic poate reprezenta și o oportunitate excelentă pentru a începe propria afacere sau de a investi în proiecte care îți pot aduce profit pe termen lung. Pe de altă parte, va trebui să fii atent la cheltuieli și să îți gestionezi resursele cu responsabilitate.

Pești

Carisma ta va fi amplificată, iar oamenii vor fi foarte atrași de tine și vei avea șansa să cucerești pe cine vrei. Este o perioadă excelentă să întâlnești oameni noi, să încerci lucruri noi și să faci activități noi. Intențiile pe care le formulezi acum au mari șanse să se materializeze în următoarele luni. Această energie te poate ajuta să îți îmbunătățești atât stilul de viață, cât și relația de cuplu. Este o ocazie bună să ieși din zona ta de confort și să adopți obiceiuri mai sănătoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 60 = 69