TUR DE FORȚĂ FĂCUT DE LIBERALI PENTRU DESEMNAREA CANDIDAȚILOR

0
83

În prima parte din luna martie, liberalii  buzoieni au făcut un adevărat  tur de forță pentru desemnarea candidaților la fotoliile de primar în mai multe comune buzoiene aflate în vecinătatea municipiului Buzău.

Astfel, președintele PNL Buzău, Adrian Mocanu, a anunțat pe 4 martie, că în comuna Vadu Pașii, numele persoanei desemnate să lupte pentru șefia primăriei.

“Sunt bucuros să-l am alături pe Nicolae Chijer, candidat PNL pentru funcția de primar al comunei Vadu Pașii. Domnul Chijer a înțeles că echipa potrivită pentru el este echipa PNL Buzău și împreună vom reuși să ducem Vadu Pașii pe drumul normalității. Oamenii sunt optimiști și cred în victoria noastră. Vreau să îi asigur pe toți pe această cale că pentru PNL Buzău, Vadu Pașii este o prioritate!”, a afirmat liderul liberalilor buzoieni.

La numai două zile distanță, a fost anunțat și candidatul pentru primăria Țintești, în persoana lui Iordache Lucian.

 “Domnul Iordache este omul care a demonstrat și acum patru ani că se poate lupta de la egal la egal cu un PSD puternic și însetat de victorie! Acum, calitatea umană deosebită cu care vine domnul Iordache și sprijinul din partea organizației vor învinge” a  mai completat Adrian Mocanu  și pe conturile  personale de pe rețelele de socializare.

Pe 10 martie, liberalii au anunțat și candidatul la Costești,

“Am găsit cele mai bune variante pentru o comună care merită cu adevărat să se dezvolte! Am pus astăzi bazele organizației PNL Costești, al cărei președinte este Horia Toader, care va face echipă cu Marian Șerban, candidat pentru funcția de primar al comunei.

Sunt oameni cu experiență, oameni care vor să-și pună toată priceperea în joc pentru Costești”, mai susține seful PNl Buzău.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

77 + = 87