PREMIILE OSCAR, EDIȚIA A 96-A. PELICULA OPPENHEIMER, PRINTRE FAVORITE, CU 13 NOMINALIZĂRI

0
148

Gala Premiilor Oscar, ediția cu numărul 96, este pregătită să înceapă. Spectaculoasa ceremonie are loc astăzi, de la ora 1:00 ( ora României), iar cele mai apreciate staruri ale momentului sunt aşteptate să participe. Gazda Premiilor Oscar va fi comediantul Jimmy Kimmel.

Toate benzile de pe celebrul Hollywood Boulevard au fost închise lângă Teatrul Dolby, gardurile de protecţie au fost montate, iar covorul roşu a fost desfăşurat.

Celebra Cameră Verde – dedicată nominalizaţilor şi câştigătorilor- este şi ea pusă la punct. La fel şi pungile de cadouri care aşteaptă să fie înmânate zecilor de staruri prezente. Anul acesta, invitaţii vor pleca acasă cu daruri în valoare de 200.000 de dolari, de la vouchere de vacanţă şi produse de îngrijire până la obiecte de designer.

„Oppenheimer”, în topul filmelor cu cea mai mare şansă de câştig

Criticii cred că marele câştigător al Premiilor Oscar va fi anul acesta filmul „Oppenheimer”. Pelicula lui Christopher Nolan are nu mai puţin de 13 nominalizări.

Cillian Murphy se va lupta pentru trofeul dedicat celui mai bun actor în rol principal cu Bradley Cooper. În timp ce Robert Downey Jr. şi Ryan Gosling sunt nominalizaţi la categoria cel mai bun actor în rol secundar.

Emily Blunt şi America Ferrera se numără printre favorite la categoria cea mai bună actriţă în rol secundar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + = 16