VICTORIE IMPORTANTĂ PENTRU GLORIA

0
145

Victorie extrem de importantă, în weekend, pentru Gloria Buzău, în antepenultima etapă a sezonului regular al Ligii a 2-a de fotbal. Trupa din Crâng s-a impus, greu, pe teren propriu, cu 2 la 1, în fața revelației Corvinul Hunedoara și a făcut un pas mare spre play-off.

Buzoienii au început excelent meciul din Crâng,   deschizând scorul rapid, în minutul 8, prin Mihnea Rădulescu. Jucătorul împrumutat de la Petrolul a primit o pasă de la Ferraresso, l-a fentat pe Manolache și a finalizat imparabil, cu stângul, în plasa laterală. După alte cinci minute, Gloria avea deja 2 la 0, după un penalty acordat eronat de arbitru. Cristi Dumitru nu a greșit de la punctul cu var și a adus bucurie printre spectatorii buzoieni. Corvinul s-a trezit din pumni și a avut o mare ocazie cu un minut înainte de pauză, la lovitura de cap expediată de Lupu, dar reținută sigur de portarul Greab.

La adăpostul avantajului, Gloria a cedat inițiativa, în partea a doua a jocului, preferând să apere rezultatul. Hunedorenii au reușit însă să marcheze, tot din penalty, în minutul 53. A fost și motivul pentru care Andrei Prepeliță a încercat să betoneze apărărea, trimițându-l, în minutul 60, în teren pe Crișan, al treilea stopper. Pe finalul partidei nu s-au mai consemnat mari ocazii, iar formația din Crâng a obținut trei puncte extreme de mari.

Cu cele trei puncte acumulate, Gloria Buzău a urcat pe locul 4, cu 31 de puncte, cu două mai mult decât Mioveni. Buzoienii mai au două meciuri de disputat până la play-off, cu Reșița, în deplasare, și cu Pandurii Tg. Jiu, pe teren propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

33 + = 35