VICTORIE FĂRĂ EMOȚII PENTRU SCM GLORIA BUZĂU

0
189

Victorie fără emoții pentru SCM Gloria Buzău, miercuri, în Sala Agronomia, din București. Handbalistele din Buzău s-au impus clar în partida cu Știința București, după un meci pe care l-au controlat fără probleme.

Partida nu a început, totuși, bine pentru buzoience, care s-au văzut conduse cu 3 goluri. Gloria și-a revenit însă repede și chiar a reușit să preia conducerea. Echilibrul s-a rupt cu 10 minute înainte de pauză, atunci când Gloria s-a distanțat la trei goluri. Distanța chiar s-a mărit, iar la pauză echipa buzoiană conducea cu 5 goluri: 17-12.

În repriza secundă, buzoiencele nu au mai forțat, preferând să păstreze avantajul de pe tabela de marcaj. S-a încheiat  27-33 pentru SCM Gloria Buzău, care acum se gândește mai mult la meciul Cupă, cu Rapid București.

În urma victoriei, buzoiencele sunt pe locul 7 în clasament, cu 22 puncte, iar etapa viitoare joacă pe teren propriu, cu CSM Tg Jiu. Nici acest meci nu are o miză mare, deoarece Gloria nu mai are șanse să se califice în cupele europene. Echipa buzoiană poate, însă, ajunge pe locul 6, în contextul în care SCM Craiova este într-o totală lipsă de formă, cu șapte înfrângeri consecutive în Liga Florilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 51 = 55