ȘANTIERE DE …PRIMĂVARĂ

0
280

Au reînceput lucrările de refacere a infrastructurii rutiere, în municipiul Buzău. Este vorba despre străzi adiacente și locuri de parcare din mai multe zone ale orașului.

Deja, în zona centrală a municipiului au început lucrările de finalizare a tuturor parcărilor și trotuarelor care înconjoară Piața Dacia și fac legătura cu Bulevardul Unirii. În același timp, angajații URBIS SERV au început reamenajarea spațiilor verzi.

Tot în zona centrală, administrația locală și-a propus să creeze și mici parcuri, cu scopul de a spori suprafața de spații verzi.

În acest an, Primăria Buzău își mai propune refacerea altor străzi din municipiu, atât cu fonduri europene, cât și din fonduri proprii. În același timp, administrația locală va reabilita cu bani de la Guvern, prin programul Anghel Saligny, încă 14 străzi din oraș.

Pentru a mai crea noi locuri de parcare, Primăria Buzău a instituit sensuri unice pe mai multe străzi din oraș. Un astfel de sens unic de circulație, s-a creat, de astăzi, și pe strada Popa Tun, dinspre strada Transilvaniei către intersecția cu strada Penteleu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 52 = 55