EVENIMENTE SPRIJINITE FINANCIAR DE CONSILIUL JUDETȚEAN BUZĂU

0
199

Consiliul Judeţean Buzău va sprijini financiar desfășurarea mai multor evenimente din învățământul buzoian, ce vor  avea loc până la jumătatea acestui an.

Astfel, Concursul Naţional „Margareta Sterian”, ediţia a XVI-a, programat la Liceul de Arte din Buzău, în perioada 26 februarie – 03 martie, va beneficia de o cofinanțare de 10.000 de lei din partea Consiliului Județean.

Și Inspectoratul Şcolar Buzău va primi 50.000 de lei pentru mai multe concursuri pe care le va organiza începând cu jumătatea martie, dar și pentru premierea, de 1 iunie, a elevilor care au avut rezultate deosebite pe durata anului trecut.

Cel de-al treilea eveniment vizează organizarea, la Buzău, a trei Olimpiade Şcolare Naţionale: Chimie, Pedagogie şi Limba Rromani maternă. Și pentru aceste concursuri naționale, Consiliul Județean va aloca 50.000 de lei.

Toate aceste propuneri de finanțare vor fi aprobate în ședința de luni, 26 februarie, a Consiliul Județean Buzău. Ședința va începe la ora 10.00 și are pe ordinea de zi 21 de proiecte de hotărâre, dar și alte probleme ale activității curente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 1 = 11