AMENZI DE ZECI DE MII DE LEI DATE DE OPC

0
184

Amenzi de zeci de mii de lei și mărfuri scoase de la vânzare în valoare de mii de lei. Sunt rezultatele controalelor efectuate de comisarii Oficiului pentru Protecția Consumatorului Buzău în prima jumătate a lunii februarie. Inspectorii OPC au verificat 10 agenți economici din județ care furnizează utilități, comercializează produse alimentare și nealimentare sau furnizează servicii alimentare și nealimentare.

În timpul controalelor, comisarii OPC Buzău au descoperit la vânzare, legume și fructe stricate sau neetichetate corespunzător dar și produse textile sau de încălțăminte, care de asemenea, aveau etichete incomplete sau netraduse în limba română. De asemenea, pe rafturile magazinelor verificate au fost găsite și numeroase jucării periculoase.

Pentru aceste nereguli au fost aplicate 8 amenzi, în valoare totală de 76.500 de lei și au fost date 15 sancțiuni cu avertisment. Nu în ultimul rând, inspectorii OPC Buzău au oprit definitiv de la vânzare produse în valoare de peste 4.000 de lei și au oprit temporar de la comercializare mărfuri în valoare de peste 10.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 12 = 16