GHINION LA TRAGEREA LA SORȚI

0
179
Arhivă

Tragere la sorți cu ghinion pentru SCM Gloria Buzău în Cupa României. Handbalistele din Buzău vor juca împotriva celor de la Rapid București pentru un loc în sferturile de finală ale competiției. Bucureștencele sunt favorite în acest meci, chiar dacă Gloria se va bucura de avantajul terenului propriu.

Cele mai recente întâlniri dintre echipa buzoiană și Rapid au fost tranșate de bucureștence, 31-23, într-un meci disputat pe 8 noiembrie 2023, și 35-33 pe 8 februarie 2023. Ultima victorie împotriva Rapidului datează din august 2022, atunci când Gloria, proaspătă câștigătoare a Cupei, se impunea acasă cu 36-29.

În celelalte sferturi, CSM București va juca pe teren propriu cu CSM Slatina, Târgu Jiu va primi acasă Gloria Bistrița, iar Brăila și Zalău se vor întâlni în Sala Polivalentă Danubius.

Rapid se află pe locul secund în Liga Florilor și au ratat calificarea în play-off-ul Champions League. Este și motivul pentru care echipa bucureșteană va veni, foarte  mai probabil, la Buzău, cu prima echipă.

Partida dintre SCM Gloria și Rapid București este programată pe 13 martie, ora de disputare urmând să fie stabilită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 12 = 18