DOI BUZOIENI, TRIMIȘI LA MONDIALELE DIN COREEA DE SUD

0
272
Foto: Eduard Ionescu

Doi buzoieni vor reprezenta România la Campionatul Mondial de de Masă pe Echipe, eveniment ce va avea loc la Busan, Coreea de Sud, în perioada 16-25 februarie. Este vorba despre Ovidiu Ionescu și Eduard Ionescu, doi jucători de bază ai naționalei masculine.

Alături de Ovidiu Ionescu și Eduard Ionescu, antrenorii Andrei Filimon și Ionuț Seni au mai convocat în lotul României  pe Darius Movileanu, Andrei Istrate și Iulian Chiriță.

Potrivit tragerii la sorți, din ianuarie, echipa masculină a României este repartizată în grupa 8, alături de Portugalia, Egipt, Iran și Thailanda, fiind favorită să se califice în fazele eliminatorii.

În prima fază a Campionatului Mondial, locul 1 din grupă se califică direct în primii 16. Locurile 2 și 3 din grupă vor intra în primii 32 și vor continua lupta pentru calificare.

Rezultatele obținute la Campionatul Mondial constituie principalul criteriu de calificare pentru Jocurile Olimpice Paris 2024, iar primele opt echipe vor avea asigurată calificarea directă la Olimpiadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

70 + = 73