EGAL MULȚUMITOR PENTRU HANDBAL CLUB BUZĂU

0
273

Egal mulțumitor obținut de Handbal Club Buzău, 26-26, în weekend, la Focșani.

Buzoienii au fost conduși încă din startul meciului, iar în minutul 7, CSM Focșani se detașase la un incredibil 5 la 0. Antrenorul Gabriel Armanu a reacționat însă repede și a cerut time-out. Scurta ședință tehnică a fost utilă, Handbal Club reușind să recupereze din diferență. În continuare  jocul a stat sub semnul echilibrului, iar la pauză vrâncenii conduceau cu 13-11.

Și în a doua repriză echipa din Foșani a intrat mai bine în meci și s-a distanțat, din nou, la 5 goluri. Din fericire, jucătorii de la Handbal Club Buzău și-au revenit repede, reducând, constant, din diferență. Cu 9 minute înainte de final, echipa buzoiană a egalat, iar în continuare s-a mers cap la cap până în ultimul minut. Nu s-au mai întâmplat minuni, iar partida s-a încheiat la egalitate: 26-26.

Cele două puncte pierdute la Focșani aproape anulează orice șansă de cupe europene pentru trupa buzoiană. Cu 24 de puncte, Handbal Club este pe locul 6 în Liga Zimbrilor, la cinci puncte de CSM București, echipa situată pe ultimul loc care duce în cupele europene.

Etapa viitoare, pe 18 februarie, echipa buzoiană joacă acasă cu ocupanta locului 9, Știința Bacău. Oaspeții vin la Buzău după trei eșecuri consecutive, cu Dinamo, Poli Timișoara și Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

34 + = 37