S-AU ÎNTORS ACASĂ DIN CANTONAMENT

0
310

Gloria Buzău s-a întors acasă, sâmbătă, 10 februarie, în urma stagiului de pregătire pe care l-a desfășurat în afara țării, în Turcia. Cantonamentul s-a terminat cu un amical disputat, vineri, contra formației Shkupi Skopje, clasată pe locul 2 în prima ligă din Macedonia de Nord, cu care a remizat: 0-0. Acesta a fost al treilea amical disputat în Turcia.

De acum înainte, echipa din Crâng se va pregăti pentru reluarea Ligii 2 pe plan local. Antrenorul Andrei Prepeliță s-a declarat mulțimit de jucătorii veniți în această iarnă, care s-au integrat bine. El are încredere că Gloria Buzău va arăta mai bine decât în prima parte a stagiunii. Tehnicianul ș-ar mai dori însă o achiziție, un atacant polivalent care să fructifice șansele bune de gol. Antrenorul buzoienilor vrea o dublură pentru Adi Chică-Roşă, deoarece, în cantonamentul din Turcia, echipa nu a fructificat șansele bune de gol.

În primul amical din Turcia, Gloria Buzău a întâlnit formația Polonia Varşovia, locul 15 în liga secundă din Polonia, scor 1-1, pentru ca ulterior să învingă cu 2-0 echipa naţională Under 23 a statului Kîrgîzstan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 21 = 26