ÎNCĂ O ÎNFRÂNGERE PENTRU SCM GLORIA BUZĂU

0
282

Cu siguranță, SCM Gloria Buzău are cel mai slab sezon din ultimii ani. Joi seară, handbalistele din Buzău au pierdut, din nou, de această dată pe propriul teren, împotriva fostelor campioane de la SCM  Râmnicu-Vâlcea.

Prima parte a meciului a fost destul de echilibrată, fără ca vreuna dintre echipe să se distanțeze la o diferență de două goluri.  La pauză, formația din Rm. Vâlcea conducea cu 15-14, iar după aspectul jocului, se întrevedea un meci echilibrat și în continuare.

Din păcate, a doua repriză a fost controlată fără probleme de vâlcence, în timp ce handbalistele de la Gloria au părut, în multe momente, neinspirate și fără vlagă. S-a încheiat  28-34, pentru echipa oaspete, după ce în sezonul trecut Gloria câștigase ambele partide.

După trei eșecuri la rând, SCM Gloria Buzău a coborât până pe locul 9 și are doar 19 puncte din 48 posibile.

Între timp, echipa buzoiană a mai perfectat un transfer. Pivotul Ștefania Jipa, de la Craiova, și-a dat acordul să evolueze pentru Buzău din sezonul viitor. Fostă echipieră a celor de la CSM București, jucătoarea de 23 de ani este internațional de tineret, reprezentând România la Under 18, 19 și 20. Ștefania a fost componentă a lotului Under 19 la Campionatul European din 2019, acolo unde tricolorele au obținut locul cinci. Cu CSM București a ajuns în  sferturile de finală a Ligii Campionilor, în 2020 și 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =