AȘTEPTAȚI SĂ SE ÎNSCRIE LA LICEELE MILITARE

0
182

Elevii claselor a VIII-a, băieţi şi fete, din municipiul şi judeţul Buzău au șansa de a urma o carieră militară în unul din cele 5 colegii naţionale militare.

În anul școlar 2024-2025, Ministerul Apărării Naționale pune la dispoziția tinerilor 816 locuri în Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza, din judeţul Prahova, Colegiul Naţional Militar „Ştefan Cel Mare”, din Cîmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba-Iulia, din judeţul Alba, Colegiul Naţional Militar „Tudor Vladimirescu”, din Craiova, și Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza”, din Constanța.

Elevii claselor a VIII-a din județul Buzău, care doresc să candideze pentru un loc în colegiile naţionale militare și care au vârsta de cel mult 16 ani împliniţi în anul 2024, se pot înscrie, atât online, la adresa de internet www.recrutaremapn.ro, cât și fizic la sediul Biroului informare – recrutare Buzău, de pe bulevardul Unirii.  Înscrierea se va face de către candidat însoțit de unul dintre părinți sau tutore legal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + = 9