HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 IANUARIE – 4 FEBRUARIE 2024

0
121

Berbec

Contextul astrologic îți aduce un plus de energie în această săptămână, dar trebuie să fii atent, pentru că pot apărea și episoade de apatie sau furie. Poți primi vești bune de la locul de muncă. S-ar putea să apară o oportunitate de a câștiga mai mulți bani.
Este o perioadă excelentă pentru negocieri sau pentru a susține prezentări. Pe de altă parte, s-ar putea să fii nevoit să faci unele alegeri în plan profesional. Încearcă să nu mergi la noroc, pentru că rezultatele nu vor fi deloc plăcute.
Taur

Este un moment bun să înveți ceva nou, să te înscrii la un curs sau să îți completezi studiile. Te vei simți inspirat să pui în aplicare tot ceea ce știi. Chiar dacă în general îți place să te gândești bine înainte de a lua o decizie, în această perioadă s-ar putea să acționezi rapid, fără să cântărești prea mult lucrurile.
Pe de altă parte, astrele îți atrag atenția că te afli la o răscruce de drumuri și va trebui să iei niște decizii. S-ar putea să fii tentat să alegi calea ușoară, dar este posibil să nu fie cea mai bună variantă.
Gemeni

Te vei simți inspirat să faci ceva nou, palpitant, în afara zonei tale de confort. Nu contează cât de repede te miști, ci să mergi într-o direcție nouă. În această săptămână s-ar putea să nu fii dispus să primești ordine de la nimeni.
Dorința de mai multă libertate te-ar putea duce pe o cale complet diferită. S-ar putea să iei o decizie radicală în plan profesional. Nu ar fi de mirare să renunți la locul de muncă pentru a-ți începe propria afacere. De asemenea, poate fi vorba de o mutare legată de locuință sau o schimbare a stilului de viață.
Rac

În această săptămână s-ar putea să iei o decizie importantă legată de carieră sau de modul în care ești perceput în lume. S-ar putea să ai tendința de a face un pas în spate și de a căuta siguranță și confort. Astrele te încurajează însă să îți faci curaj să ieși în față. Ai toate șansele să te faci remarcat.
Pot apărea oportunități extraordinare de a avansa pe plan profesional și de a-ți îmbunătăți imaginea. Nevoia de autonomie va fi mai mare și este posibil să îți dorești să renunți la unele legături sau colaborări dacă te simți îngrădit. Nu te grăbi să iei o decizie, pentru că este foarte posibil să o regreți mai târziu.
Leu

Va fi o săptămână aglomerată pentru tine, în care lucrurile se vor desfășura cu o viteză mai mare decât ești obișnuit. Spiritual, s-ar putea să te simți pregătit să faci o alegere importantă. Ai putea adopta o nouă filosofie personală care să îți permită să faci pace cu trecutul și să mergi mai departe. Pe de altă parte, să renunți la ceva familiar pentru a începe un nou capitol de viață ar putea amplifica stresul. Poate fi un moment bun pentru a-ți reevalua prioritățile. Poți găsi noi strategii de a-ți eficientiza munca. Ai putea să renunți la unele responsabilități sau ai putea delega anumite sarcini.
Fecioară

Contextul astrologic te-ar putea pune în fața unor decizii dificile. S-ar putea să îți dorești mai mult timp liber, dar în același ar putea să apară oportunități profesionale greu de refuzat. Dacă vrei să îți lansezi o afacere proprie, ar putea fi un moment excelent. De asemenea, poți găsi soluțiile pe care le-ai căutat mult timp pentru a finaliza cu succes un proiect. Este o perioadă în care îți pot ieși în cale oamenii care te pot ajuta să avansezi în carieră, dar va trebui să depui un efort suplimentar și să te dedici obiectivelor profesionale. S-ar putea să fii dispus să riști. Poate fi o ocazie bună să începi o nouă poveste de dragoste sau să vizitezi locuri noi.
Balanță

În această săptămână, te-ai putea bucura de mai mult sprijin din partea celor din jur. Ai putea decide să urmezi sfatul cuiva, iar acest lucru te-ar putea duce pe un drum pe care nu ai mai fost niciodată. S-ar putea să te simți entuziasmat să te implici în această nouă aventură, chiar dacă ți-e greu să renunți la confortul tău. Este posibil să îți dorești să faci o schimbare, să îți reamenajezi casa, să cumperi sau să vinzi un imobil sau chiar să te muți în alt oraș. Acest context astrologic te va stimula să începi căutările și să îți pui în aplicare planurile. Totodată, poate fi un moment bun pentru a-ți schimba stilul de viață.
Scorpion

Sub influența acestui context astrologic s-ar putea să te simți pregătit să îți simplifici și să îți îmbunătățești viața. Poate fi un moment excelent să îți schimbi rutina și să adopți strategii care te pot ajuta să îți crești productivitatea. Orice este posibil atâta vreme cât eviți să acționezi după vechile tipare. Schimbările pe care le faci în această săptămână ar putea viza modul în care te deplasezi. S-ar putea să îți dorești să renunți la mașină pentru a merge mai mult pe jos sau cu alte mijloace de transport. Acest lucru te poate ajuta să faci economii, dar și să îți îmbunătățești stilul de viață. Totodată, este posibil să anulezi unele vizite pentru a petrece mai mult timp acasă.
Săgetător

În această săptămână, entuziasmul și bucuria vor fi la cote maxime. Motivul ar putea fi un nou proiect creativ sau o nouă poveste de iubire. S-ar putea să te îndrăgostești nebunește și să te lași dus de val. De asemenea, ai putea să simți că flacăra pasiunii se aprinde din nou în cuplu și că sentimentele pentru persoana iubită sunt mai intense ca niciodată. Pe de altă parte, astrele îți atrag atenția că pot apărea provocări în sectorul financiar. Ar trebui să fii mai atent la cheltuieli în această perioadă. Ai putea uita destul de ușor de buget și restricții. Indiferent de cât de mult îți dorești un lucru, ar trebui să te întrebi în primul rând dacă îți este util pe termen lung sau este doar o dorință de moment.
Capricorn

Viața ți-ar putea oferi o situație neașteptată în această perioadă. Cineva ți-ar putea deschide ușa către o oportunitate importantă legată de cariera sau afacerea ta. Cu toate acestea, va trebui să te gândești bine, pentru că s-ar putea să fii nevoit să iei o decizie care nu te implică doar pe tine, ci și alți oameni din jurul tău. Pe de altă parte, se vor forma aspecte pozitive în casa încrederii. Ai putea simți că ai superputeri săptămâna aceasta. Inspirația, creativitatea, curajul vor fi la cote înalte. Vor fi momente în care vei simți că nimic nu îți poate sta în cale dacă vrei ceva. Poate fi o ocazie excelentă să îți îndeplinești anumite dorințe.
Vărsător

În această săptămână, s-ar putea să faci o mișcare îndrăzneață. Dacă ți-ai dorit să schimbi ceva în viața ta, acum poate fi un moment excelent. Oportunitățile nu vor întârzia să apară și ar fi bine să nu amâni luarea unor decizii. Poți primi inclusiv șansa de a te muta în străinătate. Cineva ar putea să îți facă o ofertă de lucru tentantă. Universul ți-ar putea lumina calea. Este foarte posibil să ai parte de conștientizări puternice, care să îți schimbe perspectiva asupra modului în care vrei să îți trăiești viața. Ai putea avea mai multă energie decât de obicei.
Pești

Contextul astrologic îți va activa sectorul financiar. S-ar putea să ai de luat o decizie importantă în ceea ce privește banii. Pot apărea oportunități de a-ți suplimenta câștigurile, dar în lipsa unor informații clare, ai putea fi obligat să faci o alegere bazată mai mult pe intuiție. Totodată, va fi activă casa ta a comunității. S-ar putea să găsești un grup de oameni cu care să te conectezi la un nivel profund. Pot fi persoane care au interese și valori apropiate de ale tale. S-ar putea să te simți cu adevărat susținut, apreciat și înțeles.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

45 + = 52