POȘTA ROMÂNĂ SE DIGITALIZEAZĂ

0
245

Pachetele trimise prin Poșta Română ar putea  să ajungă mai repede la destinație. Cel puțin asta promit reprezentanții companiei, care au lansat o licitație pentru cel mai mare proiect de digitalizare din istoria companiei. Este vorba despre un sistem IT care îi va ajuta pe poștași să livreze coletele pe teritoriul României în maximum 24 de ore.

Proiectul de digitalizare va costa peste 16 milioane de lei și ar trebui să îmbunătățească semnificativ serviciile companiei. Sistemul îi va ajuta pe clienții Poștei Române să știe în permanență unde se află coletul lor.  De asemenea, transferurile în bani vor ajunge la destinatari pe loc, iar pensiile vor fi distribuite mai rapid. Noul sistem IT va ușura și munca angajaților, prin faptul că toate documentele vor există în format electronic, iar hârtiile și centralizările manuale vor fi eliminate.

Pe lângă acest proiect de digitalizare, Poșta Română va construi hale logistice în care se vor scana si sorta automatizat coletele, proces care acum este făcut manual. Un alt proiect care stagneaza de aproape de doi ani este construirea a 20.000 de cutii de ridicat colete. Poșta Română are aproximativ 22.000 de salariați și peste 5.000 de oficii poștale în toată țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 51 = 60