POLITICIENI PREZENȚI LA MANIFESTĂRILE DEDICATE UNIRII

0
149

Unirea Principatelor Române de la 1859 este marcată astăzi în marile oraşe ale ţării prin ceremonii militare şi religioase, spectacole şi expoziţii.

La evenimentul organizat în Bucureşti, la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I, au fost prezenţi preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Marcel Ciolacu.

Şeful statului a susţinut că această aniversare nu este doar un moment retrospectiv, ci şi o oportunitate de a ne inspira din lecţiile trecutului, pentru a proiecta un viitor mai bun pentru naţiunea noastră.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că ziua de astăzi reprezintă un simbol al puterii colective a poporului român şi a menţionat că rolul oamenilor politici este acela de a genera unitate, nu diviziune socială.

La Iaşi, la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române a fost prezent şi preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă.

În discursul ţinut în faţa mulţimii, acesta a remarcat rolul României de pol de stabilitate şi democraţie în regiune, dar s-a referit şi la problemele cu care se confruntă cetăţenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

45 + = 54