PREMIERĂ TEATRALĂ LA ÎNCEPUT DE AN. SE JOACĂ CU CASA ÎNCHISĂ

0
338

Teatrul „George Ciprian” Buzău deschide anul cu o nouă producție teatrală dedicată întregii familii. Este vorba despre „Cartea Junglei”, un spectacol pus în scenă sub îndrumarea regizorului Ionuț Ghinea și care promovează educația prin teatru pentru copii și părinți, în cadrul proiectului „Teatru – Vector în Educație”. Pisesa de teatru, care va avea loc, duminică, 28 ianuarie, de la ora 11.00, trebuia să aibă premiera în luna decembrie a anului trecut, însă a fost amânată.

,,Cartea Junglei” aduce în prim-plan nu doar aventurile lui Mowgli, băiatul indian orfan, crescut de o haită de lupi sălbatici, ci și un element de noutate la nivel național.

În cadrul spectacolului, publicul buzoian va descoperi originile și mediul inițial al lui Mowgli. Echipa de producție își propune să evidențieze importanța protejării mediului înconjurător și a relației echilibrate dintre om și natură. Mai mult, echipa de producție vine și cu un mod original de a schimba finalul poveștii.

Organizatorii promit spectatorilor o experiență complexă, integrând mijloace variate de expresie artistică, proiecții video și coregrafii ce evidențiază modalitatea de manifestare a animalelor în situații limită și totodată, păstrarea unui echilibru între elementele fizice și sentimentele umane pe care le transmit. Premiera de duminică se va juca cu casa închisă, iar pentru cei care nu ajung să vadă pectacolul din 28 ianuarie, următoarea reprezentație va avea loc pe 3 februarie, tot de la ora 11.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 17 = 19