DOUĂ NOI ACHIZIȚII LA GLORIA

0
441

Gloria Buzău a bifat alte două transferuri. În Crâng au ajuns doi stoperi cu experiență, dar și cu meciuri bune în sezonul actual. Primul este Radu Crișan, fundaș central care a mai jucat la Rapid, UTA, Hermannstadt sau Universitatea Cluj. Până să semneze cu Buzăul, a evoluat la Șelimbăr, liderul la zi al eșalonului secund.

Radu Crișan a jucat în 10 meciuri pentru Șelimbăr în Liga 2, cu un total de aproape 800 de minute. A marcat și un gol, în etapa a 11-a, contra celor de la Dumbrăvița. Reușita sa avea să le aducă sibienilor trei puncte. Cota acestuia este de 150.000 euro.

Tot pentru Gloria a semnat și Alexandru Dandea, venit din postura de jucător liber de la Mioveni. Fundașul a reziliat contractul cu echipa la șase luni după ce a fost achiziționat. În vârstă de 35 de ani, apărătorul a prins nouă meciuri în Liga 2 pentru formația pregătită de Constantin Schumacher, reușind să marcheze de două ori.

Experiența este principalul atu al lui Dandea, jucător cu stagii la Dinamo, Rapid sau Astra Giurgiu. Odată cu venirea acestuia la Buzău, Andrei Prepeliță are patru opțiuni pentru postul de fundaș central. Dandea are și un titlu în carieră, cu Astra, în sezonul 2015/2016.

Gloria Buzău intenționează să mai legitimeze încă cel puțin doi jucători cunoscuți, din Superliga, însă tratativele cu reprezentanții acestora sunt departe de a fi încheiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =