VICTORIE FĂRĂ EMOȚII PENTRU SCM GLORIA BUZĂU

0
312

Victorie fără emoții, sâmbătă seară, pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău. În Sala Sporturilor Romeo Iamandi, echipa buzoiană s-a impus cu 31-26 în fața formației Dacia Mioveni, o echipă fără câteva titulare, plecate din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul argeșean.

În prima repriză oaspetele au ripostat doar în primele două-trei minute, pentru ca apoi partida să fie controlată clar de buzoience. Gloria a mărit constant distanța pe tabelă, iar la pauză conducea cu 17-9. În repriza secundă, jocul s-a desfășurat după același scenariu, presărat, însă, de câteva momente în care Mioveniul s-a apropiat. Câteva eliminări în tabăra Gloriei au micșorat diferența de pe tabelă, însă nu într-atât încât să se pună problema echipei câștigătoare. S-a încheiat 31-26 fără emoții, după un joc bun al buzoiencelor.

Pentru Gloria urmează trei meciuri de foc, de altfel cele mai importante din acest sezon. Joi, echipa buzoiană va întâlni, acasă, Dunărea Brăila, apoi, pe 28 ianuarie, va juca în deplasare, la Bistrița. A treia partidă este tot pe teren propriu, cu Râmnicu-Vâlcea. SCM Gloria Buzău mai poate spera la o calificare în cupele europene doar dacă va câștiga cel puțin meciurile de acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

58 + = 65