LAPTELE, CORNUL SI MĂRUL AJUNG DIN NOU ÎN ȘCOLILE BUZOIENE

0
272

La Buzău, se reia programul ”Lapte și corn”, extins de această dată și cu fructe. Consiliul Județean Buzău a finalizat licitațiile pentru livrarea celor trei categorii de produse către toate școlile și grădinițele din județ.

Conform graficului stabilit prin contract, elevii buzoieni vor primi zilnic minimum 100 de grame de mere, câte două zile pe săptămână, lunea și marțea. Laptele și produsele lactate vor fi acordate cinci zile pe săptămână.

Laptele, câte 200 ml, ajunge la  beneficiari în zilele de marţi, miercuri şi joi, iar în zilele de luni și vineri va fi distribuit iaurtul, în cantitate de 125 de grame zilnic. Produsele de panificaţie vor fi distribuite cinci zile pe săptămână: corn din făină integrală – 80 grame – în zilele de miercuri, joi şi vineri; biscuiţi – 44 grame – în zilele de luni și marți.

Merele vor fi livrate de către o asociere între o firmă din comuna buzoiană Puieşti şi alta din Prahova. Laptele și produsele lactate vor fi asigurate de o companie din municipiul Râmnicu Sărat, iar cele de panificație vor fi livrate de o societate din județul Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 3 =