POLIȚIȘTII BUZOIENI ÎȘI PĂSTREAZĂ LOCURILE DE MUNCĂ. TRIBUNALUL BUZĂU LE-A DAT CÂȘTIG DE CAUZĂ

0
283
Sursa foto: Arhivă

Polițiștii locali din municipiul Buzău, vizați de concediere, după aprobarea unei noi organigrame, de către Consiliul Municipal, își păstrează locurile de muncă. Tribunalul Buzău le-a dat câștig de cauză în procesul cu Primăria Buzău.

Magistrații au admis cererea polițiștilor locali și au dispus suspendarea celor 3 hotărâri ale Consiliului Local Municipal Buzău vizând reorganizarea Poliției Locale. Este vorba despre hotărârea prin care s-a înființat Direcția Poliției Locale, cea privind organigrama de funcționare a instituției, dar și noua organigramă a Primăriei Buzău, care urmărea reorganizarea totală a departamentelor și serviciilor. Astfel, toate cele 3 hotărâri sunt suspendate până la judecarea cauzei pe fond, ceea ce înseamnă un alt proces de lungă durată.

Primarul Buzăului, Constantin Toma, a declarat că respectă decizia Tribunalului Buzău, dar va apela la toate căile de atac pentru că, în acest moment, a fost blocată și noua organigramă a Primăriei, cea prin care se urmărea reorganizarea departamentelor și serviciilor, dar și angajarea de noi oameni acolo unde există deficit de personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + = 2