SCM GLORIA BUZĂU VA AVEA, DIN VARĂ, UN ANTRENOR DE TOP

0
361

Din vară, SCM Gloria Buzău se schimbă radical și va aduce pe banca tehnică un atrenor de top din handbalul feminin european.

Concret, începând din 1 iulie 2024, echipa buzoiană va avea un nou staff tehnic în frunte cu antrenorul principal Pablo Morel. În prezent, francezul este antrenorul principal al formației Brest Bretagne, coșmarul lui CSM București din Liga Campionilor. Brest, formația lui Pablo Morel, a câștigat ambele meciuri împotriva „tigroaicelor” în Grupa A din UEFA Champions League.

Pablo Morel vine la Gloria Buzău cu propriul staff, urmând a-l avea secund pe Clement Petit. De-a lungul timpului, antrenorul s-a ocupat de evoluția fabuloasă a mai multor cluburi puternice de handbal din Franța. În prezent, Morel o pregătește pe Brest, locul 2 în prima ligă franceză. Alături de formația din Bretania, Pablo Morel a devenit de 2 ori vicecampion al Franței.

Deși SCM Gloria Buzău are un lot impresionant de jucătoare, în acest sezon, sub comanda lui Daniel Anca, rezultatele au întârziat să apară. Echipa buzoiană ocupă abia locul 7 în clasamentul din „Liga Florilor” cu doar 16 puncte după 12 etape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + = 27