PARCĂRI DOAR LA MARGINEA BUZĂULUI

0
271

Lipsa acută a locurilor de parcare, în municipiul Buzău, provoacă, în continuare, numeroase dezbateri și controverse. Acuzațiile se îndreaptă către Primărie, care este criticată dur de către unii buzoieni pentru faptul că a interzis parcările pe bulevardul Unirii, după reabilitarea arterei, fără a oferi alternative proprietarilor de mașini. Primarul Constantin Toma recomandă buzoienilor deţinători de mai multe autovehicule, care nu găsesc locuri de parcare în apropierea locuinţei, să își lase mașinile, la marginea orașului, în spaţiul special destinat de la târgul Drăgaica. O altă soluție ar fi amenajarea unei parcări, tot la marginea orașului, în Oborul de animale.

Constantin Toma atrage atenţia că, deşi, în oraș, există o problemă a numărului locurilor de parcare, puţini buzoieni au fost dispuși să renunțe la mașinile vechi pe care le dețin în cadrul programului Rabla Local.

În municipiul Buzău au avut loc déjà două proteste ale buzoienilor care locuiesc pe bulevardul Unirii și care reclamă că nu mai au unde să-și parcheze mașinile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 7 =