EVENIMENTE DEDICATE VINULUI

0
309

Evenimente inedite, dedicate vinului și viei, în aceste zile, la Biblioteca Municipală ,,Corneliu Coposu,, din Râmnicu Sărat. Geograful dr. Cezar Buterez le-a oferit celor prezenți o adevărată “Incursiune în Geografia Culturală a Podgoriilor din Râmnicu Sărat”, împărtășind informații mai puțin cunoscute despre zonele viticole din fostul județ Râmnicu Sărat. Publicul a participat și la o deschiderea Expoziției Internaționale de Caricatură „In Vino Veritas”, găzduită de pivnița bibliotecii. Expoziția va fi deschisă până pe 4 februarie.

Conferința geografului Cezar Buterez, dar și Expoziția Internațională de Caricatură „In Vino Veritas” au captivat publicul prezent.

Expunerea geografului Cezar Buterez i-a încântat și pe reprezentanții Primăriei, prezenți la evenimente.

Cezar Buterez, bucureștean, cu origini râmnicene, este doctor în geografie umană. Domeniile sale de interes sunt geografia istorică, geografia culturală, toponimia, cartografia și sistemele informaționale geografice. Cezar Buterez a fost pasionat de cartografie încă din copilărie, atunci când a început să colecționeze hărți și atlase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 53 = 54