9 AMICALE PENTRU CSM RM SĂRAT

0
720
Foto arhivă

Fotbaliștii de la CSM Rm. Sărat au revenit  la antrenamente cu gândul la calificarea în play-off, obiectiv care părea, la un moment dat, aproape imposibil.

Agenda râmnicenilor este destul de încărcată în această iarnă, cu nouă meciuri de pregătire. Pe 20 ianuarie, Olimpia va disputa primul amical, cu Gloria Buzău, pentru ca o săptămână mai târziu să joace cu Victoria Traian. Pe 3 februarie jucătorii lui Marius Tîrîlă se vor întâlni cu colega de serie, Dacia Unirea Brăila, iar șapte zile mai târziu cu Voința Lanurile.

Seria amicalelor continuă pe 14 februarie, cu un joc împotriva celor de la CS Dinamo, urmat, la trei zile, de un altul, cu Vaslui. Toate întâlnirile se vor disputa pe stadionul din Râmnicu Sărat. La sfârșitul lunii februarie, râmnicenii vor juca o dublă cu CSM Bacău, pe 21 și 24, ultimul meci de pregătire fiind programat tot împotriva unei echipe băcăuane, Aerostar, pe 1 martie.

Dacă la capitolul „amicale”, CSM Rm. Sărat stă excelent, la transferuri punctează, deocamdată, doar pe înregimentarea a trei tineri din propria pepinieră. La câștiguri, CSM îi poate bifa și pe Maticiuc și Oprică, jucători reveniți după accidentări grave, soldate cu operații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 46 = 47