7 OFERTE PENTRU DRUMUL SPRE VULCANI

0
224

Nu mai puțin de 7 asocieri de firme se bat pentru unul dintre cele mai mari proiecte proiecte de investiții din istoria județului Buzău. Este vorba despre reabilitarea șoselei care leagă Drumul Național Buzău – Brașov de Rezervația Vulcanii Noroioși.

Proiectul de reabilitare a drumului spre Vulcanii Noroioși are o valoare totală estimată de aproximativ 287 milioane de lei. Valoarea mare a lucrărilor e generată de faptul că drumul e situat într-o zonă predispusă la alunecări de teren ceea ce duce la lucrări majore de consolidare a malurilor, drenaj și construcția de poduri.

Din cele 7 oferte depuse la Consiliul Județean de asocieri de firme din toată țara, una aparține unei asocieri de societăți buzoiene.

Tronsonul de drum județean spre cel mai important obiectiv turistic al județului Buzău, Sătuc – Policiori – Vulcanii Noroioși, lung de aproape 15 kilometri, va fi modernizat, în cea mai mare parte, cu bani alocați de Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =