CELE MAI AŞTEPTATE FILME DIN 2024

0
352

2024 se anunţă a fi un an excepţional pentru cinefili! După luni întregi în care producţiile de la Hollywood au fost blocate de grevele scenariştilor şi actorilor, mult-aşteptele pelicule vor ajunge – în sfârşit – în cinematografe.

  1. Mean Girls, 17 ianuarie

Nu, ochii tăi nu te înșală, Plastics revin oficial pe ecranele noastre. La 20 de ani de la lansarea filmului original, pelicula are parte de o renaștere sub forma unei adaptări a musicalului Mean Girls de pe Broadway, bazat pe filmul original.

Tina Fey și Tim Meadows își vor relua rolurile Miss Norbury și Directorul Duvall. Iar capete de afiș sunt Angourie Rice în rolul lui Cady Heron și Reneé Rapp în rolul Reginei George.

  1. All of Us Strangers, 26 ianuarie

Cu Andrew Scott și Paul Mescal în rolurile principale, All of Us Strangers, spune povestea lui Adam (Scott) care are o întâlnire întâmplătoare cu vecinul său Harry (Mescal), care îi strică ritmul vieții de zi cu zi.

Cei doi încep o relație, în timp ce Adam se trezește, de asemenea, obsedat de amintiri din trecut și se întoarce în casa copilăriei sale, unde își găsește părinții, care par să trăiască, la fel ca în ziua în care au murit, cu 30 de ani înainte.

  1. The Color Purple, 26 ianuarie

Bazat pe romanul omonim, aclamat de critici, scris de Alice Walker, The Color Purple îi are în distribuție pe Fantasia Taylor, Taraji P. Henson, Danielle Brooks și Halle Bailey.

În film, ele spun povestea de zeci de ani a luptei unei femei, Celie, pentru supraviețuire și independență.

  1. Argylle, 2 Februarie

Aveți nevoie de un nou film de spionaj? Argylle este pentru tine. Elly Conway (Bryce Dallas Howard) este o scriitoare introvertită de romane de spionaj a cărei lume este dată peste cap atunci când evenimentele din unul dintre romanele sale prind practic viață, fiind atrasă în activitățile unui sinistru sindicat clandestin.

  1. It Ends With Us, 9 Februarie

Fani ai lui Colleen Hoover, timpul vostru a sosit. În februarie, mult-așteptata adaptare a romanului It Ends With Us ajunge în cinematografe.

Filmul spune povestea lui Lily, care se află într-un triunghi amoros complicat cu doi bărbați foarte diferiți, Ryle și Atlas, iar filmul explorează ciclul generațional de abuzuri în care s-a aflat Lily.

  1. Dune: Partea a doua, 1 martie

După incredibilul prim episod, Dune: Partea a doua ajunge în cinematografe la începutul lunii martie și îl surprinde pe Timothée Chalamet revenind în rolul lui Paul Atreides. El își continuă călătoria alături de Chani (Zendaya) și de Fremen, în timp ce caută să se răzbune pe cei care i-au distrus familia și să prevină un viitor teribil, pe care numai el îl poate prezice. Și dacă asta nu era suficient de interesant, Austin Butler și Florence Pugh s-au alăturat, de asemenea, distribuției.

  1. Beetlejuice 2, 6 septembrie

A durat mult timp, dar în septembrie, Beetlejuice 2 va fi în sfârșit lansat. Deocamdată nu se știu prea multe despre film, dar ceea ce știm este că Michael Keaton, Winona Ryder și Catherine O’Hara își vor relua rolurile, iar Jenna Ortega se va alătura distribuției.

  1. Joker: Folie à Deux, 3 octombrie

Servind ca o continuare a filmului The Joker din 2019, Joker: Folie à Deux îl va vedea pe Joaquin Phoenix revenind în rolul lui Joker.

Lady Gaga joacă, de asemenea, în rolul lui Harley Quinn, iar filmul se concentrează pe modul în care Harley Quinn a fost adusă inițial ca psihiatru pentru a-l trata pe Joker, dar în schimb formează cu acesta o relație profund nesănătoasă.

  1. Paddington in Peru, 8 noiembrie

Au trecut șase ani de când a fost lansat ultimul film Paddington, așa că trebuie să mai vedem unul în curând și, din fericire, la sfârșitul lunii noiembrie 2024, Paddington în Peru va ajunge pe ecranele noastre.

În film, Paddington și familia sa adoptivă The Browns decid să o viziteze pe mătușa sa Lucy în Peru, dar circumstanțele îi conduc la aventuri neplăcute în pădurea amazoniană.

  1. Wicked Part: One, 28 noiembrie

Bine, suntem foarte încântați de acest lucru. Mult așteptata adaptare a musicalului de teatru se îndreaptă în sfârșit spre noi în noiembrie 2024.

Cu Cynthia Erivo în rolul Elphaba și Ariana Grande în rolul Galinda, filmul va fi împărțit în două părți și va spune povestea clasică despre cum a devenit Elphaba Vrăjitoarea cea rea a Vestului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 7 =