RECEPȚIE LA FINAL DE AN

0
443

Final de an încheiat cu o recepție festivă, la Primăria municipiului Râmnicu Sărat. Autorități locale, consilieri, politicieni, șefi de instituții, medici, dar și antreprenori au fost întâmpinați cu pâine și sare, seara trecută, în Sala Mare a Primăriei. Pe parcursul evenimentului, autoritățile au prezentat cele mai semnificative proiecte și investiții derulate, anul acesta, la Râmnicu Sărat.

Politicienii consideră că 2023 a fost un an al provocărilor, însă comunitatea râmniceană a demonstrat, încă o dată, că este unită.

Istoricul râmnicean Cristi Rusin, doctorand în istorie, a vorbit invitaților despre personalitățile din Rm Sărat care s-au remarcat în diverse domenii.

Cei prezenți au putut asculta și un mesaj video al Excelenței sale, Daniela Laura Popescu, ambasadorul Romaniei în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, care a primit titlul de ,,Cetăţean de Onoare” al Municipiului Râmnicu Sărat, în ultima ședință din acest an a Consiliului Local.

La momentul festiv au participat și elevii Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu, coordonați de profesorul Auraș Stoica.

La finalul evenimentului, cei prezenți au aplaudat cele două personalități marcante ale Râmnicului, care, anul acesta, au trecut la cele veșnice: fostul consilier local, Cornelia Pușcașu, și Alexandru Măciucă, fostul director al Muzeului Municipal ,,Octavian Moșescu,,.

A devenit déjà o tradiție ca, la fiecare final de an, autoritățile din Rm Sărat să organizeze o recepția festivă care îi adună laolaltă pe reprezentanții întregii comunități.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 25 = 31