TOMA ȘI ROMAȘCANU ȘI-AU DEPUS ASTĂZI CANDIDATURILE

0
211

Zi importantă, astăzi, pentru candidații PSD la două dintre cele mai importante funcții din administrația buzoiană: Consiliul Județean și Primăria Buzău. Liderul PSD Buzău, senatorul Lucian Romașcanu, și primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, s-au înscris oficial în cursa pentru alegerile din 9 iunie.

Primul care și-a depus dosarul de candidatură la biroul de circumscripție a fost Constantin Toma. Edilul Buzăului vizează un al treilea mandat de primar din partea PSD. Însoțit de cei doi viceprimari social-democrați, dar și de către cei ce vor fi propuși pentru prima dată de PSD pentru funcțiile de consilieri, Constantin Toma, s-a arătat încrezător într-o victorie detașată, caz în care își va putea pune în practică noi planuri pentru dezvoltarea muncipiului în următorii 4 ani.

Și liderul PSD Buzău, senatorul Lucian Romașcanu, a intrat astăzi, oficial, în cursa electorală pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău. Spre deosebire de Constantin Toma, Romașcanu se află la prima sa candidatură pentru o funcție în administrația locală. El consideră, însă, că experiența politică, pe care a acumulat-o, atât în Senatul României, cât și ca ministru al Culturii, îl va ajuta să promoveze noi proiecte și investiții de anvergură pentru județ.

Și Lucian Romașcanu a fost însoțit, astăzi, la depunerea oficială a candidaturii, de unii dintre cei pe care PSD vrea să-i propulseze în funcțiile de consilieri județeni. Printre ei s-a numărat și cea mai tânără candidată social-democrată, în vârstă de 23 de ani. Ea a făcut studii universitare în Londra și a acceptat propunerea PSD, pentru a se putea implica în cât mai multe proiecte pentru județul Buzău, în special pentru tineri.

Liderul PSD Buzău, Lucian Romașcanu a declarat că PSD este singurul partid care are liste complete de primari și consilieri în toate localitățile județului Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =