POSTURI LIBERE LA PRIMĂRIA BUZĂU, PENTRU TINERI

0
278

Zeci de tineri, care nu au avut până acum o slujbă, au șansa de a se angaja la Primăria Buzău. Prin noua organigramă aprobată de Consiliul Municipal Buzău, au fost create 45 de locuri de muncă în aproape toate serviciile și compartimentele instituției. Cele mai multe sunt posturi nou înființate, însă sunt și posturi ce acum pot fi ocupate de debutanți.

Tinerii vor fi distribuiți, atât în servicii nou înființate, cum ar fi, de exemplu Serviciul Stare Civilă,  Serviciul Economie Circulară sau Serviciul Centrul Integrat de Mobilitate Urbană, cât și în servicii ori compartimente déjà existente. Astfel, tinerii mai pot opta pentru posturile vacante de la Serviciul de Evidența Populației, Compartimentul Relații cu publicul ori Compartimentul Digitalizare Informatică. P

osturi libere pentru tineri sunt  și la Compartimentul Urbanism și Dezvoltare Urbană, la Compartimentul Achiziții în Construcții, la  Compartimentul Juridic Contencios Administrativ, la Compartimentul Administrare Patrimoniu sau la Serviciul Gospodărire Urbană și Protecția Mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 39 = 42