UN NOU POD PESTE RÂUL BUZĂU

0
195

Un nou pod peste râul Buzău ar putea fi construit, în viitor, lângă municipiul Buzău. Anunțul a fost făcut de către președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, care a precizat că investiția ar putea fi realizată în baza unui parteneriat cu mai multe comune de pe Valea Slănicului. În proiect ar urma să fie implicată și Primăria Buzău, pentru a realiza calea de legătură între noul pod și șoseaua de centură a orașului. Podul  ar urma să fie construit în amonte de actualul pod de la Mărăcineni și ar fi benefic, atât pentru locuitorii din comunele de pe Valea Slănicului, cât și pentru cei care tranzitează aceste zone.

Președintele Consiliului Județean Buzău a anunţat că au fost făcute déjà primele demersuri pentru realizarea noului pod. Proiectul va fi unul de anvergură având în vedere lungimea și geometria zonei în care ar urma să fie construit.

Potrivit unui studiu al administrației din Mărăcineni, zilnic, din comunele de pe Valea Slănicului ajung în municipiul Buzău, aproximativ 17.000 de mașini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 62 = 67