TRANSFER IMPORTANT LA METALUL BUZĂU

0
349

Achiziție importantă pentru Metalul Buzău. Formația din Crâng, lidera seriei a doua din cel de-al treilea eșalon, l-a transferat pe Valentin Robu, căpitanul celor de la Dacia Unirea Brăila și unul dintre cei mai importanți jucători ai grupării de la Dunăre. Dacia Unirea a fost nevoită să renunțe la căpitanul său din cauza situației financiare delicate cu care se confruntă clubul brăilean.

Mijlocașul Valentin Robu, în vârstă de 21 de ani, a fost cedat la Metalul Buzău fără sumă de transfer, dar brăilenii păstrează procente din drepturile federative asupra jucătorului. Acesta se afla de 10 ani la Dacia Unirea Brăila, fiind un ”produs” al echipei.

Robu a evoluat pentru brăileni și în perioada în care activau în Liga 2, în sezoanele 2018/ 2019 și 2021/ 2022, adunând 27 de meciuri și marcând un gol.

Pe lângă situația finaciară precară, un alt aspect care i-a făcut pe cei de la Dacia Unirea Brăila să îl cedeze pe căpitan la formația din Buzău a fost și dorința jucătorului de a face pasul în față, Metalul Buzău fiind una din favoritele la promovarea în Liga 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =