ESTE VREMEA COLINDELOR

0
320

Sărbătoarea Nașterii Domnului Iisus Hristos este întâmpinată cu colinde, concerte și cântece de iarnă. La Rm. Sărat, în unitățile de învățământ și în instituțiile publice, elevii au prezentat momente artistice deosebite dedicate Crăciunului. Colindătorii Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, vestesc Nașterea lui Iisus Hristos și la TVSat. Elevii și trupele de dans de la Școala Populară de Arte au pregătit pentru telespectatori  momente speciale cu colinde tradiționale românești, dar și melodii specifice iernii.

Colindele sunt nelipsite în perioada sărbătorilor, iar românii abia așteaptă să primească cetele de colindători care aduc în case vestea Nașterii Domnului. Grupurile folclorice  ,,Izvorașul,, , ,,Bujorelul,, și ,,Stejărelul,, , coordonate de profesorul Auraș Stoica, au adus, în aceste zile, o mare bucurie în sufletele celor pe care i-au colindat.

Și Ansamblul folcloric „Plaiurile Râmnicene”, dar și  Grupul folcloric „Muguraşii Râmniceni” au îmbrăcat costumul popular românesc, au interpretat colinde și au făcut urări.

Momentele artistice pregătite de colindătorii Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, pot fi vizionate, sâmbătă, 23 decembrie, începând cu ora 14.30, la TV Sat, într-o ediție specială a emisiunii ,,Descoperă împreună cu Mateo,,.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 8 =