PRESTAȚIE EXCELENTĂ LA CAMPIONATUL MONDIAL

0
351

Prestație excelentă a buzoiencei Simona Stancu la Campionatul Mondial de handbal feminin abia încheiat. Simona împreună cu gălățeanca Cristina Năstase-Lovin a bifat 6 meciuri la această întrecere.

Cele două, care de ani buni formează cea mai valoroasă brigadă din arbitrajul românesc de handbal, au împărțit dreptatea și în fazele superioare ale competiției. Ele au arbitrat impecabil partida dintre Cehia și Muntenegru, meci în care s-au decis locurile 7-8 ale Campionatului Mondial.

Anterior, Simona Stancu și Cristina Năstase-Lovin au oficiat la întâlnirile Senegal-Suedia, Paraguay-Camerun, Brazilia-Olanda, Islanda-Paraguay și Cehia-Brazilia.

Nota excelentă în care au arbitrat, le-ar putea aduce celor două romance și o convocare la cel mai important eveniment sportiv al anului 2024, Olimpiada, singurul reper care le lipsește din cartea de vizită. Un alte atu important al celor două pentru Olimpiada de anul viitor este și faptul că România a ratat obiectivul său la acest turneu final, calificarea în sferturile de finală, care ar fi asigurat prezenţa la un turneu preolimpic. Formația antrenată de Florentin Pera s-a clasat pe locul 12 în clasamentul final al competiţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 12 = 15