HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 18 – 24 DECEMBRIE 2023

0
227

Berbec

Cu Mercur retrograd în Săgetător s-ar putea să te întorci la proiecte abandonate sau neterminate și să lucrezi din nou la direcția în care te îndreptai. Poți avea tendința să te axezi mai mult pe viziuni de ansamblu decât pe detalii. Soarele intră în Capricorn, aspect ce te poate ajuta să îți evaluezi realist obiectivele tale și să le abordezi într-un mod mai practic. Unele dintre rezoluțiile tale pentru anul viitor pot începe să se materializeze.
Taur 

S-ar putea să te simți inspirat să ieși din umbră și să profiți de toate oportunitățile pe care ți le oferă viața. Este un moment excelent să-ți lărgești orizonturile și să explorezi latura ta spirituală. Lucrurile ar putea deveni mai emoționale și intense cu Mercur retrograd în casa ta a intimității și a limitelor. Acest aspect astrologic ar putea readuce în atenția ta traume din copilărie legate de abandon. Poate fi un moment bun să te confrunți cu aceste probleme și să lași în urmă trecutul și tot ceea ce te împiedică să privești cu încredere către viitor. Se pot relua și probleme financiare mai vechi.
Gemeni

S-ar putea să constați că ai rămas fidel unor legături emoționale care s-au încheiat de multă vreme. Poate fi un moment excelent să închei acele capitole definitiv. Pe de altă parte, poți relua legătura cu cineva care îți lipsește. Vei avea ocazia să descoperi prietenii, dragoste și intimitate în locuri neașteptate. Soarele în Capricorn te îndeamnă la introspecție. Poate fi o oportunitate excelentă să te cunoști mai bine și să te împrietenești cu emoțiile tale.
Rac

S-ar putea să descoperi că ai făcut anumite proiecte în mod incorect și trebuie să îți repari greșelile, chiar dacă ai multe alte sarcini de îndeplinit. Totodată, ai putea să te confrunți cu complicații legate de sănătate care să te determină să îți reevaluezi stilul de viață. Dacă amâni mereu sau întârzii mereu, această retrogradare te va atenționa asupra obiceiurilor care trebuie schimbate. Soarele se va alătura lui Mercur în casa ta a angajamentelor. Acest aspect va fi orientat către relații și îți va oferi ocazia să fii mai realist în privința așteptărilor pe care le ai de la ceilalți.
Leu

Capacitatea ta de concentrare va crește și poți fi mai disciplinat și mai eficient atunci când vine vorba despre responsabilitățile tale. Mercur retrograd îți va impacta casa romantismului și a autoexprimării. Este un aspect astrologic care îți poate schimba perspectiva asupra distracției. Va fi un moment bun să te gândești ce te atrage și ce te inspiră cu adevărat. De asemenea, în acest climat cosmic s-ar putea să întorci la o fostă iubire. Ai putea relua și unele proiecte creative pe care le-ai abandonat.
Fecioara

Energia Capricornului te îndeamnă să te concentrezi serios asupra necesității de a te bucura de mai mult timp liber. S-ar putea să te confrunți cu probleme acasă și să ai discuții aprinse cu rudele, care să răscolească unele amintiri dureroase din copilărie. De asemenea, perioada de retrogradare a lui Mercur ar putea readuce la viață conflicte de lungă durată cu oamenii pe care îi cunoști de când erai copil.
Balanță

Fii atent la cum te exprimi, pentru că poți să spui ceva nepotrivit la momentul nepotrivit. Gândește-te de două ori înainte de a face o glumă. Poți să omiti, de asemenea, detalii importante. Intrarea Soarelui în zodia Capricorn îți va accentua sensibilitatea și poți deveni nostalgic. Ar putea fi un moment bun să vizitezi locuri sau oameni care îți aduceau multă bucurie în copilărie. De asemenea, ai putea relua unele activități recreative pe care nu le-ai mai făcut de multă vreme.
Scorpion

Soarele va intra în casa ta a comunicării și îți va cere să fii responsabil și atent cu tot ceea ce spui pentru a nu răni pe nimeni, mai ales că te poți confrunta cu schimbări bruște de atitudine din cauza altor aspecte tensionate care se formează în această perioadă. Mercur retrograd îm Săgetător îți poate tulbura liniștea interioară și poate scoate la suprafață poverile pe care le cari în spate. Poate fi însă un moment bun să faci un pas important în dezvoltarea ta personală și să vindeci acele răni emoționale. Vei putea astfel să te concentrezi mai mult pe prezent și viitor, decât pe trecut. Totodată, ar trebui să eviți discuțiile tensionate cu cei din jur.
Săgetător

Mercur se întoarce în mers retrograd în semnul tău zodiacal și poate amplifica confuzia pe care o simți cu privire la cine ești, ce gândești și cum te simți cu adevărat. Această perioadă îți va oferi ceva timp în plus să îți aduni gândurile și să reflectezi asupra imaginii pe care o fișezi în lume. Soarele în Săgetător îți poate aduce oportunități financiare pe final de an. De asemenea, poate fi un moment bun să îți reevaluezi sistemul de valori.
Capricorn

Soarele intră în propriul tău semn zodiacal, iar puterea ta de convingere va fi amplificată. Poți obține mai ușor tot ce îți dorești de la cei din jur, dar ai grijă cum îți manifești această putere pentru că poți exagera și poți ajunge să îi manipulezi pe cei cu care interacționezi. Mercur retrograd în casa spiritualității și a energiilor subconștiente te poate forța să te uiți în interior pentru a reevalua modul în care vorbești cu tine însuți. Acest aspect astrologic te va încuraja să renunți la vinovăție, regrete și furie, emoții pe care le-ai purtat multă vreme cu tine.
Vărsător

Chiar dacă în general simți că ești înzestrat cu o intuiție puternică care te ajută în relațiile cu cei din jur, cu Mercur retrograd în Capricorn s-ar putea ca această conexiune să nu funcționeze așa cum ești obișnuit. Mesajele pe care le primești ar putea fi destul de confuze, iar în consecință, va trebui să te bazezi mai mult pe ceea ce îți comunică ei direct, decât pe intuiția ta. Verifică totuși că ai înțeles exact ce ți s-a transmis. Cu Soarele în Capricorn s-ar putea să simți nevoia să stai mai retras. Profită de acest aspect pentru a te odihni mai mult și pentru a-ți pune gândurile în ordine.
Pești

Soarele în Capricorn îți va amplifica dorința de socializare și bucuria cu care vin sărbătorile de iarnă. Profită de acest aspect pentru a te întâlni cu vechi prieteni sau pentru a face muncă de voluntariat. Pe de altă parte, Mercur va fi retrograd în casa ta a carierei, a moștenirii și a imaginii publice. Poți întâmpina provocări legate de viața socială. Proiectele neterminate ar putea reveni pentru revizuire, mai ales dacă ai fost ignorat pentru o promovare sau nu ți s-a acordat apreciere la locul de muncă. Acum este momentul să rezolvi în sfârșit nemulțumirile legate de cariera ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =