DOI JUCĂTORI DE LA GLORIA BUZĂU, ÎN TOPUL GOLGETERILOR

0
482

Doi jucători ai Gloriei Buzău se află într-un top al a golgeterilor Under 23 din primele două eșaloane, clasament întocmit de Federația Română de Fotbal, la final de an. Este vorba despre Cristi Dumitru și Vali Dumitrache, ambii născuți și formați la Buzău. Deși Gloria nu a avut un parcurs pe măsura așteptărilor, cei doi componenți ai grupării din Crâng figurează în acest top cu trei reușite în sezonul de toamnă.

Atât Dumitru, cât și Dumitrache, au fost înregimentați în această vară la Gloria Buzău, primul venind din postura de jucător liber, celălalt sub formă de împrumut, de la campioana Farul Constanța. Dacă numărul de goluri nu este atât de impresionant, multe dintre reușitele acestora au venit în momente importante.

Primul gol al sezonului semnat de Cristi Dumitru a adus toate cele trei puncte, la Buzău, în meciul cu CS Tunari. Fostul jucător de la FCSB a înscris în minutul 76, la scorul de 1 la 1, stabilind scorul final. Dumitru a recidivat și în întâlnirea cu Alexandria, marcând unicul gol, tot către finalul partidei. Tot el marca și în partida cu Steaua, golul de 3 la 2, după ce Dumitrache înscrisese din lovitură liberă, pentru 2-2. Valentin Dumitrache a mai punctat în partidele de la Dej, golul de 2-2, și în victoria la limită cu Slobozia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

86 + = 88