PRIME SAU CADOURI DE SĂRBĂTORI, PENTRU ANGAJAȚII ROMÂNI

0
282

Şapte din zece companii mari din România își vor răsplati angajaţii cu primă sau cadouri de Crăciun. Pentru aceste beneficii, o treime din firme alocă un buget între 20 și 400 de lei, iar 12% – între 800 și 1.000 de lei pentru fiecare angajat.

Sondajele au fost realizate de o platformă de recrutare și una specializată în soluții pentru motivarea angajaților, în perioada octombrie – noiembrie 2023, în rândul a 400 de companii și 2.800 de angajați.

Potrivit studiului, 63% dintre angajatori vor da prime în bani, iar 48% vor organiza petreceri de final de an pentru toată echipa. 4 din 10 companii oferă coșuri cu produse de sezon, iar 35% tichete cadou. O treime dintre angajatori și-au anunțat salariații că vor primi zile libere suplimentare, iar 5% includ în aceeași listă și tichetele de vacanță.

Pe lângă bonusurile de Crăciun, angajatorii oferă și alte tipuri de stimulente precum cardurile de masă, abonamentele la clinici medicale private, programul flexibil, posibilitatea de a lucra remote, cardurile cadou ori abonamentele la sală.

Doar 15,3% dintre angajați sunt nemulțumiți de pachetul de beneficii pe care îl primesc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =