FINALIZĂRI AMÂNATE

0
223

Două investiții importante ale Consiliului Județean Buzău, Drumul Județean 203 K, tronsonul Mărăcineni-Podu Muncii și noua secție de Urgențe la Spitalul Județean Buzău, mai au de așteptat până vor fi recepționate. Ambele contracte de execuție a lucrărilor au fost prelungite. Proiectul reabilitării drumului județean 203 K, Mărăcineni-Podu Muncii, demarat în urmă cu aproape 5 ani și jumătate, era prevăzut să fie inaugurat cel târziu la finele lunii octombrie. În ședința din noiembrie, Consiliul Județean a votat, însă, prelungirea duratei implementării proiectului până după finalul lunii decembrie a acestui an.

Aceeași decizie, de amânare a inaugurării, a fost luată și în cazul noii secții de Urgențe de la Spitalul Județean Buzău. Aici, motivul întârzierii este achiziția de aparatură medicală, care se face anevoios. În aceste condiții, recepția noii secții UPU este preconizată pentru vara anului viitor.

Lucrările de construcție a noii secții de Urgențe de la Spitalul Județean Buzău au început la finalul lunii feburarie 2022, iar termenul de finalizare al proiectului era 31 decembrie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + = 9