AN ÎNCHEIAT CU O VICTORIE MARE

0
231

Metalul Buzău a încheiat anul cum nu se poate mai bine, după ce s-a impus și la Focșani într-un derby spectaculos, în care s-au înscris cinci goluri.

Cei de la CSM Focșani au deschis scorul în minutul 19, însă buzoienii au restabilit egalitatea cu puțin timp înainte de pauză, prin golul experimentatului Arnăutu.

Echipa gazdă a fost prima care a punctat și în repriza secundă, din lovitură de pedeapsă, prin Gorovei. Tot din penalty a egalat și Metalul, cu douăsprezece minute înainte de final, prin Alin Manea. Buzoienii au dat lovitura în prelungiri, când au punctat decisiv, la capătul unui contraatac. Manea a pasat excelent pentru Adi Moldovan care a șutat cu stângul, la colțul lung, aducând toate cele trei puncte buzoienilor.

După acest succes, Metalul Buzău s-a distanțat la patru puncte de CSM Focșani, fiind marea favorită la câștigarea seriei. Buzoienii au 40 de puncte, cu un golaveraj excelent: 46-6.

Vineri s-a disputat și derby-ul local între CSM Rm. Sărat și Voința Limpeziș. Râmnicenii au câștigat cu 3 la 1, urcând, deocamdată, pe podium. Acestea au fost ultimele partide din acest an ale Ligii a III-a, urmând ca partidele să se reia în martie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =