A 4-A VICTORIE CONSECUTIVĂ

0
304

Sezon excelent pentru Handbal Club Buzău, formație, care, prin jocul arătat până acum, dar și prin poziția ocupată în clasament, devine o candidată de luat în considerare pentru cupele europene.

Sâmbătă seară, echipa buzoiană a întâlnit în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” pe CSM Vaslui. Deși formația din Moldova făcuse o partidă excelentă cu Dinamo, nu a putut, însă, emite pretenții la un rezultat pozitiv. Handbal Club Buzău a condus pe toată durata meciului, distanțându-se rapid pe tabelă. A fost 18-13 la pauză, în ciuda eforturilor oaspeților de a echilibra ostilitățile.

La reluare, formația buzoiană a fost în control total. Handbal Club a avut și 8 goluri avantaj, la un moment dat, dar a scăzut ritmul pe final, permițându-le celor de la Vaslui să se apropie la 6 goluri. S-a încheiat 36-30, rezultat care consemnează cea de-a patra victorie consecutivă a buzoienilor.

În clasament, Handbal Club Buzău este pe locul 5, cu 22 de puncte, la numai trei de cea de-a patra clasată, CSM București.

Pentru echipa din Buzău, urmează două examene importante, cu CSM Constanța în deplasare, pe 2 decembrie, și CSM București, pe 9 decembrie. Meciul cu echipa din Capitală va fi și ultimul din 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

89 + = 98