HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 13 – 19 NOIEMBRIE 2023

0
228

Zodia Berbec

S-ar putea să te simți atras de oameni puternici care ar putea să te ajute să îți îmbunătățești situația financiară. Aceasta este o bună oportunitate de a aplica pentru un nou loc de muncă sau de a găsi un partener de afaceri. Nu te grăbi, vei face mai multe progrese cu mișcări lente și calculate. Pe de altă parte, pot apărea tensiuni în cuplu din cauza banilor. S-ar putea să ai planuri diferite față de partenerul de viață pentru veniturile comune. Persoana iubită ar putea dori să economisească, în timp ce tu abia aștepți să profiți de reduceri sau oferte speciale. Pentru a ajunge la un acord, cineva va trebui să facă ajustări.

Zodia Taur

Luna Nouă în Scorpion aduce o energie proaspătă în zona parteneriatelor tale. Dacă ești în căutarea iubirii, acesta este un moment excelent pentru a întâlni pe cineva nou. Dacă deja ești implicat într-o relație, s-ar putea să vrei să schimbi lucrurile puțin, să ieși din rutina ta și să te bucuri de mai mult romantism. Pe de altă parte, sectorul profesional ar putea să îți ocupe mai mult timp decât ți-ai dori. Este posibil ca volumul de muncă să crească sau să ți se ceară să termini mai repede un proiect și să fii nevoit să rămâi peste program.
Zodia Gemeni

Să te eliberezi de un proces plictisitor ar putea aduce beneficii semnificative. Luna Nouă în Scorpion te susține să mergi împotriva curentului și să faci ceva într-un mod cu totul nou. Acest lucru te-ar putea ajuta să economisești timp, energie sau resurse. Strategia ta ar putea fi o sursă de inspirație și pentru alții. Totodată, contextul astrologic va favoriza sectorul sentimental. Vei putea să petreci momente magice alături de persoana iubită, dar va fi nevoie de unele ajustări. Provocarea va fi să vă întâlniți la jumătatea drumului, iar pentru asta unul dintre voi s-ar putea să fie nevoit să facă un compromis în ceea ce privește programul.
Zodia Rac

Poate fi un moment bun să îți iei câteva zile libere. Te vei simți inspirat să faci ceva diferit, interesant și plăcut. Ai putea renunța la rutina ta pentru a-ți însenina starea de spirit și inima mergând într-o direcție diferită. În plus, contextul astrologic va amplifica romantismul. Pe de altă parte, s-ar putea să ai obligații față de familie și lucruri pe care vrei să le faci cu prietenii tăi. Va fi destul de dificil să te împarți între cele două fără să ceri altcuiva să își ajusteze planurile și să îți facă o favoare.
Zodia Leu

În această săptămână, tot ceea ce este excentric te atrage. S-ar putea să fii fascinat de acei membri ai familiei care au vieți interesante sau pasiuni ieșite din comun. Este un moment excelent să te întâlnești cu ei și să te lași inspirat de extravaganța lor. Pe de altă parte, pot apărea tensiuni în sectorul comunicării. Cineva ar putea să te încurce pentru că nu a avut răbdare să îți dea toate detaliile necesare. În loc să te enervezi, ar fi bine să te înarmezi cu răbdare și să încerci să obții informațiile corecte. Ar fi păcat să muncești de două ori doar pentru că nu ai îndrăznit să pui întrebări.
Zodia Fecioară

Este un moment excelent să îndrăznești mai mult, iar oportunitățile nu vor întârzia să apară. Fă-ți curaj să te aventurezi în necunoscut. Pe de altă parte, ar putea fi ușor să te lași dus de val în ceea ce privește cheltuielile. Totul poate părea strălucitor și frumos acum. Chiar dacă ești tentat să profiți de oferta aceea valabilă doar pentru o perioadă limitată, astrele te îndeamnă să te gândești de două ori înainte de a scoate banii din buzunar.
Zodia Balanță

În această săptămână, ești un magnet pentru bani și poți găsi o cale nouă către prosperitate. Se formează aspecte pozitive în sectorul financiar și s-ar putea să ai o viziune nouă legată de activitățile care generează venituri. În loc să speri că banii vor veni, s-ar putea să iei hotărârea să cauți tu noi surse de câștig. Dacă ai o afacere proprie, aceasta s-ar putea să înflorească într-un mod neașteptat. Totodată, te vei bucura de o mai mare încredere în sine. Vei putea vedea efectul farmecului tău natural asupra oamenilor din jur în timp ce vorbești despre chestiuni financiare. Dă-ți voie să strălucești!
Zodia Scorpion

Profită din plin de acest context astrologic pentru a încerca să faci cât mai multe lucruri noi în următoarea perioadă. Semințele pe care le plantezi acum îți pot aduce o recoltă bogată în viitorul apropiat. Pe de altă parte, s-ar putea să simți nevoia să te odihnești mai mult și să te relaxezi acasă, în intimitate. Nu vei fi prea sociabil și s-ar putea să refuzi invitațiile de a ieși la distracție.
Zodia Săgetător

Ideile strălucitoare sunt abundente în această perioadă. S-ar putea să te simți inspirat să schimbi domeniul în care lucrezi. Dacă ești o fire artistică, poți profita de context pentru a explora ideea unei cariere în industria filmului, televiziunii sau a teatrului. Norocul ar putea să îți surâdă dacă faci pași în această direcție, cum ar fi să participi la un concurs sau la un casting. Pe de altă parte, s-ar putea să îți fie greu să te împarți între muncă și prieteni. Este posibil să ai un eveniment social important la care trebuie să participi, dar să fii nevoit să lucrezi până târziu. S-ar putea să fie nevoie să ajungi la un acord cu un coleg care te poate înlocui pentru a fi alături de prietenii tăi.
Zodia Capricorn

În această săptămână, s-ar putea să cauți o cale nouă. Prietenii ar putea încerca să îți testeze limitele. S-ar putea să fie dispuși să riște, să încerce ceva nou sau să aventureze în locuri noi, ceea ce te poate inspira și pe tine să ieși din rutină. Pe de altă parte, pot apărea provocări în sectorul carierei. Dacă nu îți place locul tău de muncă, vei resimți mai puternic nevoia de o schimbare. Este un moment bun să te gândești la ceea ce îți dorești să faci cu adevărat. S-ar putea să existe mai mulți pași de urmat sau doar unul singur, cum ar fi să îți depui CV-ul acolo unde ți-ar plăcea să lucrezi.
Zodia Vărsător

Poți ieși în evidență din mulțime. Ai toate șansele să devii mai popular, în special pe rețelele de socializare. Interacționează mai des cu publicul tău. De asemenea, îți poți face prieteni noi. Pe de altă parte, se formează aspecte tensionate în casa ta a educației. Termenele la care ai de predat anumite lucrări ar putea să fie devansate. Dacă ai de susținut un examen sau un test, este posibil să fii chemat mai devreme decât te așteptai. În plus, s-ar putea să îți fie greu să te concentrezi asupra sarcinilor tale sau a studiului din cauza atmosferei agitate de acasă și a obligațiilor familiale.
Zodia Pești

S-ar putea să dorești să scapi de rutină și să te plimbi mai mult. Este un moment bun pentru a explora locuri noi. Fii deschis la experiențe noi și la întâlnirea cu oameni din culturi diferite. În această săptămână, chiar și întârzierile pot aduce oportunități. Pe de altă parte, va fi activă casa ta a banilor. Dacă ai nevoie de suport financiar, s-ar putea să fie nevoie să te ocupi de niște hârtii. Chiar dacă pare copleșitor la început, procesul ar putea fi mai ușor și mai rapid decât anticipezi. Acesta este un moment favorabil pentru a obține împrumuturi sau pentru a explora alte opțiuni financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 67 = 77