CORUL MADRIGAL, TURNEU ANIVERSAR ÎN SUA

0
239

La 60 de ani de existență, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, se va afla în America, la invitația Ambasadei României în Statele Unite ale Americii, în cadrul unui turneu aniversar, în perioada 24 noiembrie – 4 decembrie 2023. Biletele s-au epuizat în primele zile de la lansare în toate orașele.

Corul va susține șase concerte în patru mari orașe: Washington, New York, Chicago și Seattle. Concertele vor avea loc în mai multe clădiri istorice și de cultură americane: în clădirea Congresului american și la National Cathedral din Washington, D.C.; în New York, în cea mai mare catedrală episcopală din lume, Saint John the Divine Cathedral și în celebra sală de concerte Merkin Hall; la Town Hall din Seattle și la Saint James Lutheran Church din Chicago.

După 35 de ani de la ultimul său turneu peste ocean, când la unul dintre spectacole a participat președintele Jimmy Carter, Corul Madrigal se va întâlni cu publicul american, dar și cu românii din Statele Unite de pe ambele Coaste ale Americii, cu un repertoriu amplu de muzică renascentistă, colinde românești și internaționale, precum și compoziții corale universale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 39 = 40