AU ELIMINAT CAMPIOANA

0
325

Gloria Buzău a reușit să elimine campioana Farul Constanța, din Cupa României, la capătul unui meci spectaculos disputat, joi, pe terenul din Crâng.

Buzoienii  s-au impus cu 1 la 0, unicul gol venind de la Valentin Dumitrache, jucător aflat sub formă de împrumut chiar de la Farul. Atacantul a înscris în urma unei acțiuni personale de toată frumusețea, încheiată cu un șut la colțul lung, fără nicio șansă pentru portarul Buzbuchi.

În prealabil, ambele echipe puteau înscrie, însă cea mai mare ratare a sezonului a venit tot de la Gloria. Izata a reluat peste poartă dintr-o poziție din care e mai greu să ratezi decât să înscrii. Portughezul a șutat aiurea, de la un metro cu poarta goală, după ce fusese servit ca la carte de Pârvulescu. Oaspeții au aliniat la Buzău o formație din care au lipsit mulți dintre titularii de drept.

În urma acestei victorii, Gloria a urcat până pe locul patru al unei grupe în care se vor juca șase etape, la finele căreia primele două clasate merg mai departe în fazele eliminatorii. Farul este deja eliminată, având 0 puncte. Pentru Gloria Buzău, urmează, luni, un meci infinit mai important decât cel de Cupă, în deplasare, cu liderul Unirea Slobozia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

49 + = 53