PREFECTURA BUZĂU A RĂMAS FĂRĂ SECRETAR GENERAL

0
182

Prefectura Buzău se află într-o situație extrem de delicată. După numeroase plecări din Biroul juridic, acum, instituția a rămas și fără secretar general. Începând cu luna noiembrie, Raluca Alexandru, care a deținut această funcție timp de aproape doi ani, a ales să părăsească Prefectura Buzău și să revină la vechea sa ,,dragoste”, avocatura.

Postul de secretar general al Prefecturii Buzău a fost scos deja la concurs. Prefectul Daniel Țiclea spune că este, totuși, dispus să aștepte, pentru a alege persoana potrivită…la locul potrivit. El nu ascunde că are așteptări foarte mari de la toți angajații instituției.

Nu numai postul de secretar general al Prefecturii Buzău a fost scos la concurs, ci și posturi de consilieri juridici, după ce mai mulți angajați au ales să părăsească instituția, pentru alte posturi mult mai bine plătite din instituțiile publice. Printre cei ce au ales să plece din Prefectură se află și șeful biroului juridic. Prin urmare, acum se caută consilieri juridici, clasa I, grad superior și grad principal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =