HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 30 OCTOMBRIE – 5 NOIEMBRIE 2023

0
186

Berbec

Ești foarte inteligent, dar poți fi și foarte nesăbuit. Este posibil să aștepți ca cineva să-și îndeplinească promisiunea pe care ți-a făcut-o sau să îți facă o propunere. Mai bine ar fi să folosești această energie pentru a face tu ceva pentru tine în timp ce aștepți, în loc să pui presiune pe acea persoană.
Nevoia de a face ceva creativ și neobișnuit va fi mare și s-ar putea să nu vrei să mai aștepți. Totuși, s-ar putea să te plictisești foarte tare în această perioadă. Chiar dacă îți dorești să ieși și să te distrezi, este posibil să fii nevoit să lucrezi până târziu.
Taur

S-ar putea să fii destul de nerăbdător ca cei din jur să reacționeze la fel de repede ca tine. După ce ți-ai clarificat sentimentele, s-ar putea să insiști ca și ceilalți să-ți dezvăluie ceea ce simt. Din păcate, nu totul se desfășoară după cum îți dorești. Dacă ești în căutarea dragostei, ai putea să simți o oarecare frustrare din cauza ritmului lent în care se desfășoară lucrurile. Totuși, această energie este menită să te ajute să nu te dai bătut. Este o perioadă bună pentru a încerca să ieși din rutină și să faci ceva nou. Caută compania unor oameni care sunt dispuși, la rândul lor, să iasă din rolurile lor obișnuite.
Gemeni

Este o perioadă în care chiar și cea mai mică sarcină ar putea părea iritantă și este și mai rău dacă ceva merge prost. Ai putea să-ți pierzi răbdarea foarte repede. Dacă vrei să folosești într-un mod pozitiv această energie, caută să faci activități care necesită efort fizic sau o bună coordonare a corpului. Să joci un joc rapid te-ar putea ajuta să îți îmbunătățești starea de spirit. De asemenea, poate fi un moment bun să faci ceva diferit în casă. Dacă îți redecorezi locuința, ai putea să alegi o temă interesantă. Poate fi o schimbare de o zi sau pe care să o păstrezi și în lunile următoare.
Rac

În această săptămână, s-ar putea să îți dorești să explorezi noi căi în dragoste. Este posibil să fii mai nerăbdător decât de obicei să petreci mai mult timp alături de persoana iubită. Ai însă grijă să nu exagerezi, pentru că ar putea deveni destul de stresant pentru perechea ta. Pe de altă parte, dacă ești în căutarea dragostei, ar trebui să stai în preajma unor oameni foarte energici. Poți întâlni pe cineva special la un eveniment sportiv sau la sala de fitness. Totodată, s-ar putea să simți nevoia să faci ceva diferit în viața ta. Este posibil să încalci niște reguli și să mergi într-o direcție nouă. Ai toate șansele să ieși din tiparele obișnuite.
Leu

În această perioadă te poți confrunta cu provocări legate de casă. S-ar putea să te deranjeze mai mult ca niciodată acele lucruri care nu funcționează așa cum trebuie. Poate fi un moment bun să intri în acțiune și să începi să le repari. Ai putea să faci o listă cu tot ce trebuie făcut și apoi să le bifezi pe măsură ce le realizezi.
Pe de altă parte, se activează sectorul banilor, iar acest aspect poate duce la cheltuieli impulsive. Dacă îți dorești foarte mult să cumperi ceva, ar trebui să te limitezi doar la acel lucru. Dacă ai poftă de dulce, ai putea să te răsfeți cu câteva dulciuri, nu cu un coș întreg.
Fecioară

În această săptămână, va fi activă casa ta a gândirii și a acțiunii. S-ar putea să fii extrem de ocupat să jonglezi cu sarcinile de acasă și cele de la locul de muncă. Este posibil să faci treabă cât pentru alte două persoane și să te înfurie orice stă în calea ta. Pe de altă parte, Venus în propria ta zodie va face un trigon cu Uranus din Taur în casa ta a exprimării fizice. Ai putea simți nevoia să fii altcineva, să te îmbraci altfel sau să te comporți într-un mod diferit. S-ar putea să fii încântat să te exprimi prin culori și costume, așa cum nu ai îndrăznit până acum.
Balanță

Chiar dacă această energie este foarte bună pentru a câștiga bani, pot apărea și nemulțumiri, mai ales legate de tranzacțiile financiare. Este însă un moment bun să te concentrezi asupra recuperării sumelor care ți se cuvin sau să rezolvi probleme legate de facturi. De asemenea, astrele te susțin să îți faci o nouă strategie în ceea ce privește economiile. S-ar putea să te simți atras de chiromanție, tarot, numerologie pentru a afla ce îți rezervă viitorul, mai ales când vine vorba de dragoste. Totodată, ai putea să te simți atras de îmbrăcămintea și decorurile boeme.
Scorpion

Ai putea avea multă energie în această perioadă, dar și mult mai multă nerăbdare. S-ar putea să ai impresia că totul durează mai mult decât îți dorești, de la oamenii care merg mai lent în fața ta, la traficul mai intens. Poți însă să folosești această energie pentru ceva productiv. Dacă te simți neliniștit sau iritat, înseamnă că încă nu te-ai hotărât care sunt obiectivele tale. Poți reflecta asupra direcției pe care ți-o dorești în viață. Activă va fi și casa prieteniilor. S-ar putea să îți dorești să faci ceva inedit alături de prietenii tăi, cum ar fi să mergi la un eveniment la care nu ai mai fost niciodată sau să vizitezi un oraș nou. S-ar putea să vreți să vă îmbrăcați și să faceți ceva care nu vă este caracteristic.
Săgetător

Va fi greu să te concentrezi pe sarcinile pe care le ai în program în această săptămână. S-ar putea să visezi cu ochii deschiși la o viață total diferită, în altă parte. Dacă simți nevoia să schimbi peisajul, ar putea fi un moment bun să găsești un loc nou în care să evadezi ori de câte ori vrei să te relaxezi și să te deconectezi de rutină. Drumețiile ar putea apărea mai des în lista ta de dorințe. De asemenea, ai putea ieși din tipar printr-un stil diferit de vestimentație. Poți, totodată, să te simți inspirat să adopți noi obiceiuri sau să faci ceva ce până acum nu ai îndrăznit.
Capricorn

În această săptămână, răbdarea ta ar putea fi pusă la încercare. Dacă cineva întârzie la întâlnire, s-ar putea să fii mai iritat decât de obicei. Cea mai bună soluție este să te implici într-o activitate fizică care să consume din această energie. În loc să te enervezi, fă o alergare. De asemenea, s-ar putea să nu-ți mai pese atât de mult de reguli. Asta poate include să te îmbraci într-un mod care nu ți-e caracteristic sau să te împrietenești cu oameni care ies din tiparele cunoscute. Cauti să treci dincolo de limitele pe care ți le-ai impus și orice poți face pentru a trece acea linie poate să-ți lărgească orizonturile.
Vărsător

Dacă încerci să îți crești popularitatea pe rețelele sociale, ai putea fi puțin frustrat de cât de mult durează. În schimb, dacă acesta este un obiectiv important pentru tine, merită efortul. Dacă în mod normal ți-ar lua ceva vreme să te apropii de cineva, acum ai putea fi și tu surprins cât de repede se poate produce, de fapt, conexiunea între două persoane. S-ar putea să simți că vrei să împingi limitele, așa că ai putea merge mult mai departe decât ți-ai fi imaginat vreodată. Va fi dificil să-ți păstrezi mintea limpede dacă apare o oportunitate să te distrezi.
Pești

Ai putea fi foarte ocupat cu învățatul săptămâna asta. Puterea ta de concentrare va fi la cote înalte, la fel ca și capacitatea de memorare. Dacă ai un test de dat sau un proiect de predat, vei putea să înveți sau să lucrezi cu viteză. Pe de altă parte, sunt mari șanse să întâlnești pe cineva alături de care să începi o nouă poveste de dragoste. Ai grijă însă, pentru că acea persoană s-ar putea să nu fie așa cum crezi. Cu toate acestea, ar putea fi distractiv să te conectezi cu cineva care este atât de interesat de tine. Dacă ești deja într-o relație de iubire, acesta este un moment minunat să ieșiți din rolurile voastre obișnuite și să faceți ceva diferit în cuplu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

61 + = 64